Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Aptitudini demonstrate de generalii rezervişti proaspăt avansaţi

Cum un primar de sector nu se simte destul de împlinit profesional dacă nu e şi general în rezervă, iată, domnul Onţanu, primar de sector prin Bucureşti, dar şi general maior în rezervă semnează documente oficiale ca … primarul, care este …,  nu-i aşa?

Cât despre generalul de 4 stele (de justiţie militară, de intendenţă sau de orice vrea muşchiul lui) Oprea Gabriel, astăzi a plătit parte din datoria făcută odată cu avansarea sa excepţională.

Gabriel Oprea: Cei 19 parlamentari independenţi vor sprijini Guvernul Croitoru

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Aptitudini demonstrate de generalii rezervişti proaspăt avansaţi”

  1. UN BIET GENERAL INTARZIAT says:

    Regret ca trebuie sa intru in contradictie cu unii din dumneavoastra prin cele pe care le voi exprima. Nu este adevarat ca dupa decembrie 1989 gradele militare au intrat in derizoriu. Exemplific: marii “comandanti” de mari unitati de barcangii,rachetisti, procurori de filozofii absurde, ospatari,caschetari,sforari, facatori si distribuitori de fasole cu ciolan in parcul obor si tucalari “meritau pe deplin sa fie GENERALI. Acetei “stralucite pleiade” li se mai adauga refuzatii din armata si care acum au patru stele. Ma astept ca in cel mai scurt timp, in acest ritm, sa apara si Maresalii Oprea,Oprean,Ontanu,Iordanescu,Nastase,Lipa,Dinu, Turda si “Generalisimii” ILIESCU ( Mihai,Dumitru si mai stiu eu care).Dumnezeu sa fereasca Armata Romana! Lasand la o parte tonul glumet de pana acum, asteptam ca reprezentantii Ministerului Apararii sa ne explice meritele acestor tucalari si in baza caror reglementari au fost avansati. Suntem curiosi si cati ani aveau unii din “veteranii” avansati si pe care front au luptat. Este timpul ca adevaratii militari sa nu mai tolereze asemenea jigniri si desconsiderari. Poate e cazul ca si Presedintele – cel ce semneaza decretele – sa-i intrebe pe consilieri de ce dorm in front( se aude domnule general Degeratu? sau sunteti mandru sa stati alaturi de acesti tucalari cu grade?) Cum este posibil ca nici dupa un an Oprea si Ontanu sa mai fie o data avansati? Stimate domnule “generalisim” Iliescu asa doriti sa obtineti recunoasterea de “portdrapel” al fostilor militari? Sau acesta este trocul ca sa vi se promulge aberatia legislativa de a fi recunoscuti ca cei mai cea din toata lumea? CEREM IMPERIOS INCETAREA INJOSIRII ARMATEI SI SLUJITORILOR EI ! Dorim explicatii si justificari clare,fara echivoc, de la conducerea ministerului,de la Administratia prezidentiala pentru aceasta mascarada. Ii cerem “unicului” presedinte si clicii sale din ANCMRR demisia de onoare (O AU OARE?!?)