Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Apud Tobă…de carte !

Uite aşa apar micii napoleoni ai naţiei: Cine nu a trăit în România în perioada 22 decembrie 1989 şi iunie 1990 a pierdut o mare „Commedia Umana”. Alături de boschetari, curve, băieţaşi de cartier, fetiţe „dulci” avansate ca deputate (mai târziu), secretari de partid de rangul 2 şi 3, şoferi ai prim-secretarilor de judeţ, bişniţari, irinei sau alte progenituri ai altor „ştabi”, etnici non-români, spioni şi dezertori şi-a făcut loc şi „noua clasă politică”.

 

Petrică Toma

continare aici

Apud Tobă

 

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Apud Tobă…de carte !”

  1. toba caltabos says:

    Lasa ca acum s-a desfiintat si comisia care trebuia sa-l acuze de plagiat pe Toba, asa ca avem un viitor luminos la Ministerul de Interne !