Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Arc peste timp. 9 mai 1877 – 9 mai 2010

La 9 mai 1877, ministrul de Externe al României de atunci, Mihai Kogălniceanu, afirma în faţa Parlamentului “Suntem independenţi, suntem naţiune de sine stătătoare!”

La 133 de ani de la acest epocal eveniment care a marcat istoria şi devenirea României, actualul prim ministru, Emil Boc, ne anunţă măsurile care atestă subjugarea poporului Român de către finanţele internaţionale şi pierderea independenţei statului român în faţa aceloraşi instituţii financiare internaţionale.

Voinţa de atunci a clasei politice s-a transformat în neputinţă şi trădare faţă de interesele Ţării.

R.D.


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Arc peste timp. 9 mai 1877 – 9 mai 2010”

  1. o c vst says:

    din pacate sarbatorile nationale nu mai sunt nici macar amintite. ieri s-a vorbit numai de Ziua Europei si nimic de independenta Romaniei si de eroii morti pentru independenta si eliberarea tarii.

  2. ion says:

    Intradevar am uitat aproape toti romanii ca la 9 mai 1877 a fost proclamata independenta de stat a Romaniei. Peste tot s-a vorbit si s-au organizat activitati pentru ziua Europei. Nimic rau in asta,dar pe primul plan trebuie sa se afle ziua noastra , fara de care nu s-ar fi putut realiza etapele urmatoare de evolutie a statului roman.Bucuros cand am citit pe site Statului Major al Fortelor Navale programul manifestarilor pentru 9 mai. Pe primul loc Ziua Independentei Romaniei.Bravo lor. Sper sa nu fie pedepsiti pentru asta.