Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

“Banii, viaţa, opera şi falsurile generalului Oprea II” articol nerecomandat

După cum v-am obişnuit, InfoMondo Militar nu vă recomandă lectura unor articole defăimătoare la adresa ministrului intendant al Apărării, numitul Oprea Gabriel.

Ca atare vă recomandăm să nu citiţi articolul “Banii, viaţa, opera şi falsurile generalului Oprea II” apărut în Academia Caţavencu din 7 aprilie. Articolul se vrea continuarea “Banii, viaţa, opera şi falsurile generalului Oprea I“, articol fără nicio legătură cu realitatea.

Sperăm sincer ca numitul Oprea să nu fie debarcat de la conducerea MApN tocmai acum când Agenţia Imobiliară MApN a fost pusă pe picioare. Cu toate acestea suntem sceptici privind soarta acestuia mai ales de când partidul portocaliu a reluat recrutările de personal direct din cadrul Parlamentului, independenţii-trădători ai mai sus numitului începând să fie neinteresanţi politic.

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

5 Responses to ““Banii, viaţa, opera şi falsurile generalului Oprea II” articol nerecomandat”

 1. curiosul says:

  Practica obisnuita dupa 89: cand un ministru al apararii a luat apararea militarilor activi sau in rezerva sau a avut obiectiuni la proiectele de legi/ordonante care ii afectau ca si atunci cand se propunea majorarea veniturilor acestora, ca un facut, “o anumita parte a presei” aducea un serial de acest gen.
  Verificati presa de dupa 90 si daca gresesc, scuzele mele. Eu cred ca nu…
  Sau poate i se pregateste debarcarea… dar dupa ce legea pensiilor va trece… ca tot nu va mai fi de folos puterii…
  Dupa aia argumentul ca aceasta lege a fost aprobata atunci cand MApN A AVUT LA CONDUCERE UN MILITAR DE CARIERA si nu un civil/politician…va fi folosit cu nonsalanta.
  Adica ei (politicienii) nici usturoi n-au mancat, nici…
  Sansa lui Oprea de a intra in istorie ca un militar de onoare sau ca cel care a distrus casta militara se joaca pe legea pensiilor si a bugetului viitor al mapn.
  AVIZ AMATORILOR… care trebuie sa ia aminte…
  Comparati cu cazul Stanculescu…
  daca gresesc e din … pura curiozitate.
  PS
  1. Eu sunt curios ce va fi cu demisia promisa la instalare chiar daca nu va mai incalzi pe nimeni daca legea a fost aprobata si promulgata de “comandantul Fortelor Armate”
  2. Ale cui interese le apara “comandantul… ”
  3. dar cei doi secretari de stat care sunt tot fosti militari dar si membri PDL

 2. Bure Bista says:

  Oprea prin simpla prezenta in fruntea MApN jugneste intreaga casta militara. E exponentul parvenitului, invartitului, smecherului, politrucului veros. Cuvintele ca si promisiunile lui au valoare de 2 bani.

 3. general says:

  oprea are de trecut un examen greu.ramane de vazut cat a ramas ofiter si cat politician..daca are coloana vertrebala trebuie sa lupte pt militari.demisia nu tine de cald nici noua si nici lui.regret,si eu sunt membru pdl dar mai intai sunt ofiter.onoarea imi este data de statutul de ofiter iar membru pdl este apa de ploaie.azi in caruta maine in teleguta.

 4. mozila says:

  CUUUM GENERALE ESTI MEMBRU PDL-SI CHEMI LA LUPTA BLA BLABLA.ASTA INTRECE ORCE INCHIPUIRE-MA ABTIN SA-TI SPUN TOT CE SIMT ACUM,MUNAI DIN CONSD. GRADULUI [PSEUDONIM]

 5. general says:

  filosofie vulgara .constiinta trece prin burta.cu 5 ani in urma basescu a fost votat intr-o veselie.oamenii sunt supusi greselii.problema este sa fii constient ca ai gresit si sa te straduesti sa fii in alta situatie mai inteligent.se vede ca uitati ca autorul initial al legii unice a pensiilor este un ministru psd.asta nu inseamna ca scuz actualul guvern.pot spune insa ca increderea mea in asa numita clasa a politicienilor este zero.