Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Boc este din ce în ce mai interesat de problematica militară

Fostul recrut la unitatea trupelor de securitate din Feteşti, actualul prim ministru al României, Emil Boc este brusc interesat de problematica militară, e drept că nu de cea a controlului maselor cu care bănuim că e mai familiarizat.

În timpul şedinţei de Guvern de miercuri 21 aprilie acesta l-a întrebat pe ministrul Apărării, Gabriel Oprea, care este motivul pentru care tancurile din Irak nu sunt afectate de nisip aşa cum motorul avionului este blocat de norul de cenuşă vulcanică.

“Domnule ministru Oprea, tancurile cum se descurcă în Afganistan şi… nu în Afganistan, în Irak, când era nisipul şi nu se opreau motoarele, la avioane de ce li se opresc motoarele ?”, a întrebat Boc.

Explicaţia, profesionistă, nu a întârziat să vină, sub privirile pline de curiozitate ale doamnei Udrea dar şi discrete ale domnului Berceanu, inginer de aeronave: “În primul rând că în Irak se mai şi opreau, domnule prim-ministru, ca să ştiţi, pe nisipul fierbinte. Dar de regulă au funcţionat. Am întrebat şi eu, am crezut că este vorba de plafon, dar specialiştii mi-au spus că nu, datorită lipsei de oxigen, de aceea intervine şi se opresc motoarele la avioane, de aceea este pericol de prăbuşire a avioanelor. Şi eu am crezut că este vorba doar de vizibilitate, dar nu, de fapt lipsa de oxigen”, a spus Oprea.

Premierul a concluzionat suveran şi atotştiutor: “Sunt convins că vor găsi soluţii, cum au găsit în armată să meargă tancurile prin nisip şi avioanele vor găsi soluţii să nu mai aibă probleme cu particulele de nor vulcanic”, a conchis Boc.

sursa: MEDIAFAX

Notă: Redacţia îşi cere scuze că nu are rubrica HAZ de NECAZ pentru a posta articolul acolo.

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

7 Responses to “Boc este din ce în ce mai interesat de problematica militară”

 1. Nimeni says:

  D-le prim-ministru al României, am şi eu o întrebare la fel de inteligentă ca a dumneavoastră: DE CE STAU CASELE AFARĂ?…. Dar Cerul de ce e acolo sus? Nu are rău de înălţime?

 2. mos teaca says:

  D-le priminstru,o intrebare marinareasca(desi nu am fost marinar) pentru a va imbogati cunostintele:cand e flux si reflux de unde este apa in plus?

 3. miorel says:

  dar pe apa de la flux se plateste vreo taxa?
  Nu inca????

 4. mocpoc says:

  amandoi sunt pe dinafara …la nisip cu ei …

 5. indisciplinatu says:

  Incursiune in penibil!!!

 6. Marinarul says:

  Halal natiune, “falnici” conducatorii ei!

 7. micutzul says:

  O intrebare domnule prim ministru, ……………….. DE CE PE LUMEA ASTA SE NASC SI BARBATI SI FEMEI? nu FMI. SI INCA UNA , …… EXISTA BARBATI FARA COLOANA VERTEBRALA? Raspuns DA 1