Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Boc şi armata

Una dintre explicaţiile antipatiei primului ministru Boc faţă de Armată pare a fi generată de obligativitatea stagiului militar anterior lui 1989.

Mai precis dl. Boc căzând la admiterea la Facultatea de Drept din Cluj a trebuit, ca orice tânăr din România lui Ceauşescu să-şi satisfacă stagiul militar.

Salvarea viitorului premier-preşedinte de partid a venit de la angajarea la CAP-ul (colectiv pentru cei care nu prea cunosc terminologia ceauşistă n.r.) din Călata, judeţul Cluj, şi de la motivaţia că va da următorul an la … Agronomie.

De altfel, Boc explică foarte plastic episodul: “M-a marcat foarte mult acel moment cand trebuia sa merg în armată. Auzisem că acolo te prosteşti şi uiţi”. (7est, 30 martie 2009)

Anul următor a dat la Istorie pentru că nu şi-a actualizat materiile de admitere la Drept. Deşi e cam cusută cu aţă albă explicaţia.

Oricum a intrat primul la Istorie şi a făcut armata la termen redus doar 9 luni la … Trupele de Securitate.

sursa: OTV

Alte articole intersante

Colegii lui Boc din armata: “La dus venea cu chilotii pe el. Era pudic.”

Boc se ruşina de colegi la baie

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

11 Responses to “Boc şi armata”

 1. Victorian says:

  Stimati camarazi,acest micînstatprimomînstat…e rusinea Romaniei…ar fi interesant daca colegi de-ai lui din armata ne-ar…informa mai in detaliu despre prestatia sa de trupeț din secu!…fac pariu ca era tabacherea plutonului…cel care căra țintele si ladița cu suplimentul de ora 10.00…

 2. Altfel says:

  Domnilor, nu va mai luati de premier in mod nejustificat! Nu vedeti ca e cinstit? Omul, ce zice aia si face. A zis el ca in armata se prosteste si uita? Ei, iata ca s-a si prostit si si uita. Uita zilnic, ce a zis cu o zi inainte. Asa ca, eu cred ca ar trebui sa-i apreciem sinceritatea.

 3. Dumitriu says:

  Este interesant de aflat unde a facut convocarea de acordare a gradului de lt. in rezerva? Cumva prin judetul Giurgiu la …Gradiste? Nu cumva este ofiter de informatii (secu) in rezerva? Asta-i intrebarea! In rest, el o uraste si pe masa si pe tata-su nu numai armata. Este complexul omului cu handicap. Crede ca toata lumea are ceva cu el. Ce sa-i faci, chiar Basescu a spus: “Am fost obligat, repet obligat, sa-l nominalizez pe Boc pentru un nou mandat de premier…” fara cuvinte!

 4. ion says:

  Trebuie sa recunoasteti ca pozitia drepti este impecabila in poza, cum impecabila este si in prezent in fata lui Basescu.

 5. georgica says:

  nu e impec.ca are picioru dreprt mai inainte si burdihanu la fel.
  iar mincea tot mai in urma. arata ca acum si acum arata ca atunci. si pe-afara si inauntru gol

 6. bibi in the sky with diamonds says:

  Stati putin, pai Boc n-a facut armata, a facut “securitatea”, ca daca facea armata il invatau “baietii” ce vra sa fie răşpectul fata de uniforma. Bietul om a invatat doar respectul fata de superior, aici chiar exceleaza, de vreme ce i se imputa obedienta iesita din comun fata de “Stimnoicine”. Hahahaha!!! Din cauza acestei obediente bietul omuletz a fost numit de o parte a presei “omul de paie al lui Stimnoicine”! Hahahaha!!!

 7. giony22iepurila says:

  Mister Boc acm vedem cu totii antipatia fata de oamenii in uniforma…sa fie si ei egali in drepturi cu ceilalti bugetari…nimic in plus!asta e…prostii sa-si dea viata pentru tara iar desteptii sa se imbogateasca si sa se lafaie…Romania te iubesc!

 8. RADU says:

  Oare ce educatie a primit piticul in familie daca el despre armata stia ca ” este un loc in care te prostesti si uiti”? Va dati seama ce oameni complet lipsiti de patriotism si de respect fata de istoria acestui popor, ne conduc?

 9. ION says:

  BOC UN MIC TAMPIT

 10. Barbu says:

  CAP = cooperativa agricola de productie

 11. Barbu says:

  Mai bine ramanea in CAP ca la cosit e priceput. La guvern a pus coasa pe salarii si pe pensii.