Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Ce a uitat să-și treacă în CV Mircea Dușa

Oare Dușa din document e același Dușa cu cel de la Apărare?

Oare Dușa din document e același Dușa cu cel de la Apărare?

Deși noi nu credem că în documentul de mai sus este vorba de ilustrul ministru al Apărării, îl postăm totuși pentru a arăta ce glume se fac în mediul online profitând de o nefericită asemănare de nume.

Afirmăm aceasta întrucât în urma studierii impresionantului CV al distinsului ministru de la Apărare nu regăsim etapa respectivă.

Dl Dușa de la Apărare  era la vremea respectivă funcţionar de conducere la Consiliul popular al oraşului Topliţa  (e drept fără studii superioare), iar studiile și le făcea nu la Academia pentru învățământ social-politic și perfecționarea cadrelor de conducere „Ștefan Gheorghiu” de pe lângă C.C. al P.C.R ci la Ştiinţe economice (Institutul pentru Pregătirea cadrelor în problemele conducerii social-politice Bucureşti).

Credem totuși că documentul a fost lansat pentru a opri ascensiunea firească a ministrului Dușa în funcția de prim ministru interimar, poziție atât de normală ținând cont de competențele profesionale ale acestuia.

Oare nu ar fi fost normal să avem, la 26 de anui de la Revoluția împotriva comunismului, un prim ministru fost instructor UTC ?

 

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

5 Responses to “Ce a uitat să-și treacă în CV Mircea Dușa”

 1. pene curcanul la vreme de NATO says:

  Ohoho!!! Păi credeți ca numai toa’raul Mircea Dusa are asemenea CV uri la nivel inalt prin arma română pseudoeuroatlantizata? Mai săpați stimabililor redactori și va veți cruci. Chiar la aceasta ora sunt ofiteri, foști secretari PCR, pe funcții suficient de mari în săracă armata NATO română. Parcă organismul militar romanesc a fost reformat după 1998. Dacă dvs ca redacție veți cere lista cu foștii granguri PCR din armată, activi la aceasta ora, evident ca nu o veți primi. Doar ce taine păzește obscurul general Tase de la DMRU!!! Facem pariu ca nici DGIA nu vi-i da pe foștii politruci aciuati la ei după ’89! Si nici alte structuri mai mult sau mai putin vizibile din MAPN. Și cam toți au funcții de colonel! Si cica vreți sa se schimbe ceva în armata romana acum în 2015?

 2. pene curcanul la vreme de NATO says:

  L-am văzut pe generalul de enspe mii de stele Catalin Zisu “cazarmarul sef” al tuturor miniștrilor și secretarilor de stat din mapn, politicieni onești și săraci, la LM-ul din Breaza. Oare ce sfaturi le-a dat tinerilor liceeni militari? Să devină ce? Sa devină Cum? Cat de cinstiți și competenți sa fie în cariera militara?

 3. pene curcanul la vreme de NATO says:

  La Departamentul de Armamente din MAPN, Dusa a numit ca secretar de stat un PSD ist din Satu Mare, fost șef la APIA din același județ. Propun, în contrapartida, ca la Ministerul Agriculturii sa fie numit un absolvent al Academiei Tehnice Militare.

 4. Bure Bista says:

  @pene curcanul la vreme de NATO

  Aici trebuie sa va combat. Sa inteleg ca numirea unui specialist in plati si INTERVENTII in agricultura la Armamenete nu e pe placul dvs. si va indoiti de discernamantul instructorului UTC padurar actualmente ministru la aprare. Pai nu vedeti legatura intre cei doi specialisti. Unul vorbea despre paduri altul depre plati si … interventii.

  Cat despre Armata care trebuie dotata, inzestrata cu armamente nu ar fi mai bine sa se implementeze politici privitoare la reactivarea GAZ-urilor, implicarea armatei in agricultura? Cu asemenea specialisti sigur s-ar achizitiona tractoare si TAF-uri de calitate

 5. pene curcanul la vreme de NATO says:

  @Bure Bista

  De acord cu dvs. Nu m – aș mira. Sistemul de acum, a fost creat, după 1947, după un manual NKVD. I-Am găsit în aceste zile antidotul și trebuie sa-l aplicăm. Trebuie sa avem grija de Armata României, Să o deparazitam de hoți politici, dar și de unii… in uniforma. Cei din poligoane și tabere de instrucție, nu pot sa facă acest lucru. Pentru demnitatea lor de soldați romani trebuie sa fie bine plătiți, bine dotați, bine instruiți, fără atâția securisti în cazărmi și fără politruci neocomunsti abil mascați. Sunt încă în armata ofiteri si generali care spurca epoletii și Drapelul de Luptă Tricolor. Onoare Adevarata Armatei Noastre !!!!