Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Cum se asortează portocaliul cu nesimţirea?

Nu ştiu la ce şcoală primară a urmat cursurile şi ce educaţie a primit în familie cel ce se consideră prim ministru, dar afirmaţiile sale legate de repatrierea unor cetăţeni români din Japonia frizează bunul simţ.

Păi nu eşti tu nesimţit să afirmi în faţa camerelor de luat vederi că “nu se fac acte de caritate cu bani publici” răspunzând la întrebarea reporterilor dacă era normal ca românii evacuaţi din Japonia să plătească 1000 de euro biletul de avion?

articol complet


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

11 Responses to “Cum se asortează portocaliul cu nesimţirea?”

 1. GIGEL says:

  Armata in care toti am crezut inainte de a face primul pas in ea vad ca ne tradeaza si pe noi cei care mai suntem inca activi.Dupa ce mosii nostri pensionari au fost schingiuiti cu legile inumane si ilegale de radiere a piensiilor,observ ca nici noi activii nu suntem scutiti de emotii.?Dupa episodul M.Ciuc,cand AVRAM IANCU simbolul romanilor descatusati s-a intamplat,(deci toti romanii vor fi spanzurati de toti ungurii din ardeal precum IANCU),MA MINUNEZ LA CE DECLARATII dau popandaii din politica romaneasca,si mai cu seama samsarii PDL-isti.D-lor,problema este destul de grava,intrucat se intampla pe teritoriul unui stat unde populatia majoritara este romana.Daca fortele patriotice spun de ani de zile despre pericolul dinspre HU,ai nostri politicieni pentru a avea OSUL ,au uitat cu cat sange s-au pastrat aceste teritorii.D-lor,aceasta politica este perfida,si statul roman va fi sfasiat cu aportul acolitilor pedelisti.Muresul este plin de tradatori,care pentru un salaru de 1000-1500 net sunt in stare sa readuca vechii grofi la putere.De la primar,viceprimar si altte institutii subordonate primariei ,toti sunt mai ales ca si legile le permit,vor maraea autonomie,si deasemeneape noi muresenii de rand sa ne transforme in sclavii multinationalelor.INTERESANT DIN PARTEA LOR.Din sursele unor pdl-isi,stim doar ca viceprimarul face sedinte anticancer,iar primarul este pe ultima suta de metri.Deci minciunile electorale aduc si ele ceva senzatii.

 2. Gogu says:

  Gigele, daca esti activ esti scutit sa iei atitudine deschisa impotriva unei conduceri tradatoare ?! Colegii tai ce cred ? Sau asteptati ca rezervistii sa rezolve toate problemele ? Haideti fratilor ca, altfel, Basescu va trebui sa-i arate pasaportul ungurului ala dement !

 3. consul says:

  Apropo de nesimtire: ce ziceti de dl. Adrian Severin, care nu vrea sa demisioneze, dupa ce ne-a facut de ras in Parlamentul European ?

 4. Dodo says:

  In curand …. buline PORTOCALII pe alimentele cu putine E-uri !!!!!!!
  Dar ei , cei de sus, cu bani multi vor manca bulinele verzi …. cu ungureste- ca doar guverneaza impreuna !!!!!!!!

 5. Marlon Juvet says:

  Portocaliu cu buline căcănii, aia e asortare de la mama ei.

 6. grominu says:

  ”In curand …. buline PORTOCALII pe alimentele cu putine E-uri !!!!!!!”
  Poate mai degrabă magazine cu buline portocalii dar fără alimente și fără (U)E-uri???????

 7. LDavid says:

  Cu sau fara buline,oricum se duc la vale…nu-i mai alege nici draqu !

 8. DEL´MARE says:

  Se vede treaba ca problema PENSIILOR a trecut in planul…3 !!! mai bine am revedea ceva interesant din urma…:

  Merita recitit,mi-a placut;sper si voua:

  -Conflictul generatiilor din socitatea civila, distruge acum UNITATEA sistemului militar iar unii dintre NOI punem umarul sa ne mai si -impuscam- spre satisfactia celor care NU ne iubesc;
  -Am ajuns sa vedem numai paharul gol in TOT, dar in absolut TOT ce ne inconjoara;
  -Daca noi militarii nu ne sustinem unii pe altii in actiunile intreprinse impotriva celor ce ne contesta … atunci cine sa ne sprijine ?!
  -ANCMRR nu are nimic cu sindicalistii .. ci cu indivizii ce pun paie pe foc sa dezbine TOT si pe TOTI care, mai au onoare si demnitate de militar ;
  -Atata timp cat avem aceleasi interese, o singura dragoste,-ARMATA si catva ani de trait … MAI AVEM TIMP SA NE CERTAM ???!!!!

  Va respect si va salut !

 9. micutzul says:

  LA subiect !
  Bine ca avem bani pentru manarii ! Cine mai are timp in guvern sau in gasca portocalie sa mai rezolve si din problemele fraierilor care mai traiesc in Romania ?
  Model….Bai trimite un avion sa ia din radiatii aia.
  Am inteles sefu! Cu cate locuri ? 2, 3…..sute ?
  …………………………………………………………
  Sefu avionu a aterizat pe reactor, dar japonezii ne pun sa platim cherosenu….
  Bai cat costa un bilet Tokio / Bailesti ?
  800 euro.
  Atunci pune/i sa pl;ateasca cate 1000 de euro…..ca doar vine pastele, nu ?

  De ani de zile suntem condusi de niste rateuri umane !

 10. ion c. says:

  Badie DEL mare spune sincer ce-ai baut ?! Vrem sa te si intelegem !

 11. DEL´MARE says:

  Ioane> intra pe ancmrr.ro si vezi in detaliu.si citeste cu atentie,si virgula!