Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

DRUMUL DUCE SPRE TOTALITARISM?

Pentru un studiu mai vechi şi mai amplu, eram interest să aflu care ar fi fost  paşii politici necesari de parcurs pe un drum de la democraţie la dictatură. Documentarea s-a dovedit a fi anevoiosă, plină de capcane istorice, sociologice şi metodologice. Renunţasem la proiect, când un prieten  mi-a sugerat să utilizez calculatorul care, cu un program bine gândit, îmi putea fi de mare ajutor.

mai departe…

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “DRUMUL DUCE SPRE TOTALITARISM?”

  1. Stelian P. says:

    As fi foarte curios sa stiu (daca e voie) despre ce program de calculator este vorba ? Are un nume ? Poate fi gasit undeva ?

  2. Un "nesimtit" says:

    Nici nu mai conteaza daca e vorba de un soft de computer, este suficient sa ai ochi, urechi si mai ales MINTE ca sa vezi realitatea.
    LA MULTI ANI … ROMANIA!