Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Export de succes: un general MApN ministru la Interne

Generalul  (de intendenta, de carton sau de orice vrea el) Oprea Gabriel, a fost nominalizat de primul ministru desemnat Liviu Negoiţă să ocupe portofoliul Internelor.

Astfel, Armata scapă şansa de a fi condusă de un strateg de excepţie, un militar desăvârşit cu o carieră militară de fabuloasă, care i-a permis să ajungă la gradul maxim de general (de patru stele) şi anume Oprea Gabriel.

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Export de succes: un general MApN ministru la Interne”

  1. O C V S T says:

    Apropo de parveniti! Vi se pare normal ca in acest an cand sunt militari ce nu si-au primit banii pe haine, in lunile mai-iunie nu s-a luat sporul de 25%, cand se anunta concediul fara plata, comandantii de unitati si cativa oameni de casa sa aiba trageri si asanari in fiecare luna, unde isi dubleaza veniturile? Unde e solidaritatea armatei? Pe langa asta mai iau si bani de chirie cu toate ca pleaca zilnic acasa? Armata de paie suntem!

  2. army says:

    pentru prima data in istoria armatei romane,intendenta se poate mandri cu un general de rang atat de inalt…la mai mare