Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Udrea exmatriculată de la doctoratul în ştiinţă militară?

Greu de crezut, dar potrivit unei ştiri difuzate de mass-media, Elena Udrea a fost exmatriculată de la doctoratul în ştiinţe militare, pentru că nu şi-a elaborat referatele la timp.

După modelul piţipoancelor parvenite şi aplicând principiul consacrat, “prostul nu e prost destul dacă nu e şi fudul”, Elena Udrea s-a înscris la un doctorat la Universitatea Naţională de Apărare prin 2008, când instituţia era condusă de legendarul învingător al minerilor, generalul Mircea Mureşan.

Erau vremuri bune, când toată “elita” politică, pseudomilitară şi piţiponcistă se îngrămădea la doctorat la UNAp. Nu degeaba “filiera” a ajuns pe masa procurorilor.

Udrea, mai nedusă pe la şcoală (nu a fost în stare să intre la o facultate serioasă, ci doar la una particulară, abia înfiinţată), nu a reuşit să farmece suficient comisiile de la UNAp – nu că nu s-ar fi lăsat înduplecate – ci probabil, pentru că “lătrăii” din presă erau cu ochii pe ea.

Interesant e că Udrea se mai dă şi cadru didactic universitar, stârnind chiar o polemică cu unul din colegii săi, acesta universitar pe bune.

Potrivit mass-media, Udrea nu a făcut faţă studiilor de geostrategie cu toate că Udrea se pretinde mare specialist pe geostrategia Mării Negre. De altfel, Udrea a fost acceptată în 2008 ca lector în cadrul Universităţii Creştine „Dimitrie Cantemir” şi urma să predea studenţilor înscrişi  la masteratul în Integrare Europeană cursul “Geopolitica şi Geostrategia Mării Negre  în contextul integrării României în UE”.

Atunci, aşa-zisa bombă sexi a politicii româneşti făcea pe modesta, afirmând că suportul de curs “se va baza pe lucrarea sa de doctorat: “De altfel, trebuie să ştiţi că nu voi preda decât după ce îmi voi lua doctoratul. Nu poţi preda la masterat decât dacă ai doctorat”, precizând că titlul de doctor îl va obţine, cel mai probabil, în luna iunie 2008?! Şi, că să se arate cât de dorită e ca profesoară, mai spunea, tot atunci, că: “este posibil să predea şi în cadrul Facultăţii de Drept, dacă va trebui să-şi completeze orele pe care trebuie să le predea în calitate de lector”.

Chiar dacă modelele de doctorate de tip Ponta sau Oprea au generat un adevărat cros pentru obţinerea unei foi de hârtie pe care să scrie “doctor în …” să sperăm că gestul celor de la UNAp va marca un reviriment al seriozităţii şi al bunului simţ într-o zonă care a ajuns atât de controversată.

Îi felicităm sincer pe cei de la UNAp pentru decizie şi sperăm că nu vor exista repercusiuni “politice” asupra decidenţilor de acolo.

Se pare însă că, UNAp are de gestionat o altă situaţie fierbine, şefa de la CSM, Oana Schmidt-Hăineală, doctorandă şi ea la UNAp, care are anumite probleme la examene. Ofiţeri din cadrul Universităţii spun că Oana Hăineală a primit mai multe atenţionări pentru a-şi depune la timp lucrările ştiinţifice.

 

Aveţi aici o listă interesantă de “doctori în ştiinţe militare”. Şi ea poate continua

InfoMondo Militar

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

7 Responses to “Udrea exmatriculată de la doctoratul în ştiinţă militară?”

 1. Maria Tereza ! says:

  ….sa le fie de bine ,,Lingailor ” de la UNAP RUSINE!!

 2. indisciplinatu says:

  Cand se aliniau “cashketele” de la UNAP in fata “panaramei” din plescoi nimeni nu zicea nimic….
  Parca baga-bwanta a renuntat singura la “stetoscop”, asa ca e o chestie pur procedurala nicidecum cu vreun merit din partea oshtenilor din curtea UNAP.
  Si cu procuratura..in cazul titlurilor de dr. eliberate de UNAP a ramas ca-n gara!!!

 3. Dani says:

  Asta e o prostituata de centura ce a ajuns sus nemeritat datorita gusturilor indoielnice ale matrozului betiv . Norocul Udarei [si ghinionul coloniei] e ca presteaza bine tine la tavaleala, iar masa verde ”a inscris-o” si pe ea in Mosad via SIE .Sa traiti bine si sa sperati degeaba ca pana acum..

 4. Marlon Juvet says:

  Nu e nici o exmatriculare dom-le, vorbiţi pe nas. Vă aruncaţi precum raţa….
  Când în primăvara lui 2009 a sărit în aer scandalul denumit, sintetic, de către “o anumită parte a presei, “UM 15000 euro”, cineva mai cu cqpul pe umeri a tras-o de mânecă pe cucoana şi i-a spus să facă pasul în spate, ca să nu-şi facă sieşi rău şi nici lui Jupânu. Probabil acelaşi sfătuitor care anul trecut, la suspendarea lui Băse, a solicitat imperios şi spre norocul lor, de data asta a şi fost ascultat, ca Doamna să stea mai în spate şi să nu mai iese pe sticlă o vreme….
  Să o exmatriculeze pe Udrea? Cine domne? Bărbaţii Neamului de la Armată?
  Şi, dacă tot îl daţi exemplu pe doctorul Oprea, aveţi în vedere că ăla CONDUCE doctorate. Conduce. Şi nu la UNAp.

 5. gigimarga says:

  Toate titlurile de doctor obţinute la fabrica de diplome UNAP nu au contribuit cu nimic la progresul societăţii romăneşti ci doar la prosperitatea absolvenţilor şi a îndrumătorilor! O altă formă de jefuirea a bugetului ţării! MApN a devenit un spital întreg!

 6. szilard says:

  Elena Udrea era fosta amanta a fotbalistului de la Steaua : Ilie Stan.
  E e fata frumoasa si desteapta, dar … cu Basescu(marinar, vodca, batai, afaceri, prostituate)., plus flota vinduta.

 7. coopernick says:

  Nu avetzi de sa ii felicitati pe cei de la UNAP. Au aplicat prevederile legii si atat. Mai degraba luati la puricat calitatea celor care conduc doctorate si cat au avut ei de a face in cariera militara cu domeniile in care dau indicatii doctoranzilor.