Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

GRENADA DEFENSIVĂ DE LA DEVESELU DE PAȘTI

by STOPS

by STOPS

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “GRENADA DEFENSIVĂ DE LA DEVESELU DE PAȘTI”

  1. sTOPs says:

    din CUIUL CĂTĂRII de col.r.Mărin N. CITIRE: Nu e banc cu Radio Erevan, e ceva real. Putin si Hollande se vor intalni la Erevan Vineri si vor discuta si situatia contractului celor doua Mistral catre Rusia. Cum puii mei negociaza Franta vanzarea navelor Mistral catre Rusia, SUA vanzarea restaurantelor Mc Donald din Romania catre aceeasi Rusie, in timp ce romanii construiesc scuturi si cer inasprirea masurilor impotriva aceleiasi Rusii? Ce face Europa, sprijina ” imperialismul” rusesc in timp ce noi de dam cu burta de pamant singuri? Ceva nu e coser aici. Sau cumva negocierile sunt asa de ochii lumii ca sa ii tina pe rusi ocupati pana ajung romanii la gatul ursului si ii sug sangele?Cineva e prost aici, ghiciti cine.

  2. Marlon Juvet says:

    @Stops – Tataie, lasă geopolitica şi vezi-ţi de zgârieturile matale de pe pereţi. Nu că te-ai pricepe cine ştie ce, da’ măcar cu alea suntem obişnuiţi. Desensibilizați, cum s-ar spune.