Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

GUANTANAMO 81 BAY. Erată 19 februarie

Se pare că o filială a celebrei și temutei închisori Guantanamo Bay s-ar fi deschis în Bästerts un vechi burg săsesc din partea de nord a frumosului Siebenbürgen. Gurile rele spun că se află pe uliţa falnicilor apărători ai fostei Militärgrenze!

Cu umerii aduși, cu o privire de satrap, cu brațele alungite (de la cărat!!!), depotul acesteia, celebrul hatman Coniăcilă, a trecut la punerea în practică a metodelor și tehnicilor de interogare învățate în America.

Se pare că nu e bine să te pui cu ardelenii, mai ales cu Bästerts-nii! În loc de rezultatul scontat, ,,bravul”polcovnic s-ar fi ales cu niscaiva hrisoave cu iz… PENAL!

Se mai zvonește că ar fi descendent direct al generalului Thade! Zice lumea! Și, să mai crezi în steaua ta norocoasă! Praf! Praf de stele, domn` Mitică. Sau, curat-murdar, Bibicule!

 

Bârfitorius Anonimus

 

PS. Acesta este un pamflet şi ca urmare vă recomandăm să-l trataţi ca atare

 

Erată: Întrucât ni s-a semnalat că există o asemănare izbitoare între istorioara pamfletului şi o situaţie reală, redacţia a decis să facă mici modificări de conţinut. Noi credem sincer că e pur şi simplu o confuzie nefericită, astfel de cazuri nefiind specifice Armatei României. Dacă totuşi această asemănare există ….

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.