Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

HAIGA special pentru PARAȘUTIȘTII B.495 CLINCENI

by STOPS

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “HAIGA special pentru PARAȘUTIȘTII B.495 CLINCENI”

 1. sTOPs says:

  de la STOPS
  CELE MAI FRUMOASE GÂNDURI DIN ȚARĂ ÎNTREGULUI DETAȘAMENT DE PARAȘUTIȘTI acum INFANTERIȘTI-CERCETAȘI ÎN DISPOZITIV ! Acest HAIGA dedicat camarazilor mei PARAȘUTIȘTI (publicat prima dată de CARIBBEAN KIGO KUKAI pe FACEBOOK la 19.01.2011 și apreciat de JAPAN ART.MASTER YANAGIBORI ETUKO) ajunge în sfârșit la DESTINAȚIE: B.495 CLINCENI !!
  AM ONOAREA SĂ VĂ SALUT,
  STOPS

 2. Trifon Gruju says:

  Nu inteleg legatura.Parasutista este britanica, iar motivul este afgan. Poate ca STOPS imi explica si mie.

 3. STOPS says:

  @T.Gruju
  Apreciind la HAIGA afișată originala caligrafie a semnului convențional militar PARAȘUTARE, grafia dinamică a semnăturii-portret și armonia PARADOXALĂ imagine-text, ETUKO YANAGIBORI (japanese art.master) a scris la 19.01.2011 pe CARIBBEAN KIGO KUKAI – ” LIKE THIS … ” Așadar, englezoaica fiind brevetată i d.p.d.v. one of THE BEST LOOK … IT’S NOT A PITTY she’s my MUSE!!