Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Homo Militaris

By STOPS

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

7 Responses to “Homo Militaris”

 1. ROBERT HORVATH SUA says:

  Stimate domn editor
  Sunt convins ca veti sterge mesajul meu cu ocazia aniversarii protestelor de anul trecut care speram sa aduca o schimbare un bine.
  Nu voi fi amarat si nu voi cere drept de replica.
  A-mi merit soarta pe deplin.
  Cer scuze celor care se simt jigniti sau infricosati.

  Protestele din ianuarie 2012 – A trecut un an, românii nu au mai suportat și au ieșit în stradă

  ISTORIA SE REPETA MEREU., SI TARE MA TEM CA INTR-O BUNA ZI MAMALIGA
  VA EXPLODA CU ADEVARAT….SI ATUNCI VA FI DE RAU ….RAU DE TOT !

 2. ROBERT HORVATH SUA says:

  Domnule editor
  Cred ca veti ezita sa atergeti o declaratie
  a primului ministru al Romaniei.
  Este o declaratie care poate sa demoralizeze si un om ca mine trecut prin multe. Cu tot respectul vi-l ofer ;
  rim-ministrul Victor Ponta a declarat ca nu se teme de proteste de strada, in urma unor masuri de austeritate pe care ar putea sa le adopte Guvernul sau, afirmand ca manifestatiile de acest fel nu vor functiona si de aceasta data.

  Declaratiile premierului au fost facute sambata seara, la Digi 24, in contextul in care, in ianuarie 2012, protestele de strada au dus intr-un final la demisia premierului Emil Boc.

  Guvernul Ponta imbratiseaza austeritatea: fara sporuri, fara tichete de masa

  Victor Ponta a fost intrebat daca se teme si el de asemenea proteste, in anul 2013 sau in anul 2014, in cazul in care ar fi nevoie de alte masuri de austeritate.

  “Nu ma tem. Nu imi doresc, Doamne fereste! Dar nu ma tem. (…) Sigur ca vor fi si tensiuni sociale, dar de-aia am un ministru pentru Dialog Social, de-aia eu sunt un social-democrat. Incerc pe cat posibil sa le explic oamenilor ideea ca Guvernul, de fiecare cand sunt niste oameni in fata Guvernului, trebuie sa cedeze? Nu, asta nu va functiona si nu o spun in niciun fel amenintator, o spun realist”, a precizat liderul PSD.
  Astept opinia dumneavoastra . Cu respect si speranta….ca-mi veti raspunde.

 3. ROBERT HORVATH SUA says:

  Stimate redactor
  Starea natiunii….la ora adevarului.
  La ora adevarului.
  PIBul Romaniei este inferior celui depe vremea lui
  Ceausescu. Deci cetatenii tarii traiesc mai prost decat
  pe vremea impuscatului. Motivul este evident …produc
  mai putin. Este datoria sau vina poprului sau celor care
  al conduc ? Adevarul poate fi spus.. Trebuie spus cu orice risc,
  Datele spuse de domnul premier vorbesc de un faliment total . Daca o intreprindere privata ar avea o datorie de asemenea dimensiuni si lipsa unor masuri adecvate ….si-ar inchide portile. Faptul ca s-a ajuns la ora adevarului este numai un pas inainte..si nu o solutie. Sunt convins ca sunteti bine intentionat. Care este solutia ? . Nimeni nu a crezut ca dezastrul creiat de Basescu ….care nu are cum sa scape de un tribunal civil sau militar.. poate sa continue…Pacat….Timpul sperantei a trecut ….Indrasnesc sa propun editoriale care sa propuna solutii. Cel mai bun blog romanes si-a facut pe deplin datoria.
  Sint convins ca veti continua. Cu multumiri si deosebit respect.

 4. Marlon Juvet says:

  “Cel mai bun blog romanes”……..

 5. LICA says:

  PARADA TEPELOR DATE DE PREMIERUL TRAIAN VICTOR PONTA, FOSTILOR MILITARI, ASISTATI SOCIALI:
  Ce a spus Ponta despre pensiile militare in conferinta de presa a usl din 03 12 2012
  luni, decembrie 03, 2012 actualizare pensii, pensii speciale 21 comentarii
  “UN MESAJ SPECIAL VREAU SA-L TRANSMIT CATRE ACEI MILITARI, E VORBA DE UN NUMAR DE APROXIMATIV 7.000, DIN MINISTERUL APARARII SI INCA CATEVA MII DIN MINISTERUL DE INTERNE CARE AU AVUT DE PIERDUT LA MOMENTUL RECALCULARII PENSIILOR. IN BUGETUL PE 2013 SI IN MOD ESALONAT(POATE PRIN 2050 !) TREBUIE SA INDREPTAM SI ACEST LUCRU”.CU ATAT MAI MULT SI PENTRU CEI 10-12% , AVEM OBLIGATIA SI IN BUGETUL PE 2013 AVEM INTENTIA CLARA DE A-I ADUCE SI PE EI LA NIVELUL LA CARE CEILALTI COLEGI IN MOD MERITAT AU AJUNS”.

 6. PENSIONARUL MILITARO-CIVIL says:

  Tanarul demonstrant caruia jandarmii i-au rupt piciorul a fost lovit de un jandarm care era dotat cu bocanci cu cuie de titan, material intrat in dotarea Jandarmeriei gestapoviste in 2010, cand guvernul Basescu a cumparat de 83 de milioane de euro MATERIALE DE INABUSIT REVOLTE POPULARE si ca atare nu au mai ramas bani de salarii si pensii , care au fost astfel taiate .
  SA TRAITI BINE !! Nu voi multimea , ci eu care ma plimb la vilele lui Ceausescu de la Neptun si Predeal , ce mama naibii mai vreti mai GAOZARILOR , CA POATE NU V-AM CIURUIT DESTUL , INSA IL AM APROAPE PE TRAIAN VICTOR PONTA SI ASTA O SA VA FACA HAGA MAI BINE DECAT TRAIAN EMIL BOC.

 7. PENSIONARUL MILITARO-CIVIL says:

  http://www.petitieonline.ro/petitie/36070145
  Semneaza petitia
  Fetitei comandorului erou Adrian Marinescu i se refuza acordarea pensiei de urmas
  10/01/2013
  Categorie: Guvernare, administrativ, Social.
  Destinatar: MApN si Statul Major al Fortelor Aeriene