Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

În seara de Ajun, armele trebuie să tacă, doar colindele să vorbească

E seara de Ajun. Ajunul Sfântului Crăciun. În seara asta sfântă armele trebuie să tacă şi doar colindele trebuie să se audă.
Cu o seară în urmă am văzut un film tare sugestiv şi încărcat de simboluri. Probabil, mulţi dintre cititorii Infomondo Militar l-au vizionat. În seara de Ajun din decembrie 1914, pe front, combatanţii germani, francezi şi scoţieni au decis să încheie un armistiţiu pentru câteva ore, să asculte slujba de la miezul nopţii, să închine un pahar.

Aşadar, până şi cei de pe front, în noaptea sfântă, au celebrat naşterea Fiului lui Dumnezeu.

În această noapte, celebrăm şi noi Naşterea lui Iisus Hristos.

Fie ca doar colindele să se audă, pacea şi bucuria să coboare în gândurile şi sufletele tuturor.

Crăciun Fericit! Tuturor cititorilor Infomondo şi Infomondo Militar şi celor dragi lor!

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “În seara de Ajun, armele trebuie să tacă, doar colindele să vorbească”

  1. Sandu says:

    Sarbatori fericite si voua, administratorul si redactorii acestui site. La Multi Ani 2012!

  2. anonim 1a says:

    SARBATORI FERICITE ! CRACIUN FERICIT TUTUROR!

  3. dorimiu says:

    CAMARAZI, hai să ne uităm cum elena udrea inaugureaza (intamplator de ziua ei) pârtie după părtie, tocând milioanele Bugetului, hai să ne uităm la cozile de dobitoci care aşteaptă să pupe mâna unei analfabete, absolventă a Colegiului Naţional de Apărare (sic!) şi să aşteptăm luna ianuarie când se va amputa 16% din Norma de hrană. Să nu luăm nici o atitudine, să lăsăm să ne reprezinte cei MUŢI (=numiţi), cu Salariul de Merit băgat pentru al 3-lea an in salariu! Deci, NICI UN CUVÂNT! Vă rog!