Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

InfoMondo Militar nu vă recomandă să citiţi “Viaţa, opera şi banii generalului **** Oprea”

Academia Caţavencu, ediţia online din 31 martie 2010, publică un articol al Biroului de Investigatii cu titlul “Viaţa, opera şi banii generalului **** Oprea”.

Bineînţeles că articolul nu are nimic în comun cu realitatea. De aceea nici nu-l publicăm. Ca să fiţi convişi că avem dreptate puteţi să citiţi articolul aici.

Iar pentru a afla care sunt adevăratele preocupări ale ministrului Oprea vă recomandăm interviul acordat de acesta pentru agenţia de ştiri AGERPRES pe data de 31 martie 2010.

Interviu

Nu-i aşa că e greu cu atâtea ştiri? Oare ce să credem?

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

6 Responses to “InfoMondo Militar nu vă recomandă să citiţi “Viaţa, opera şi banii generalului **** Oprea””

 1. Rumanu says:

  Am citit ambele articole si nu vad nici o legatura intre ele, in afara subiectului principal. Academia Catavencu expune problemele omului politic/de afaceri G.O., pe cand in interviul acordat sunt abordate problemele din pozitia de ministru al apararii nationale. Mai bine ar fi fost sa se treaca peste aceste “materiale”. De crezut e mai usor, sa traiesti realitatea e mai greu.

 2. Bure Bista says:

  Pt Rumanu

  Pai nu trebuia sa le citesti

 3. ionica_minune says:

  Cum sa nu citesti?
  Cand toar’su ministru spune ca face si drege pentru dragii lui militari si camarazi……….si tu astepti ca prostul sa-ti intre pe card juma’ din al 13-lea salariu si astepti si nu mai vine si vine pastele si sunt curios daca toar’su ministru are miel pe masa………..si……ramai cu si-ul si promisiunile. Macar putin sange rau sa-ti faci daca sarbatori fericite nu prea mai poti sa ai.

  Offtopic: stateam si ma uitam ieri la stiri si auzeam ca un sofer de la RATB are salariul 2400 de lei.
  Domnule ministru al apararii aveti domnia voastra la cunostinta cat are SOLDA un subofiter al armatei romane sau un tanar ofiter?
  Va raportez eu : cu norma de hrana si sporuri in totalitate, un plt. adj. pr.
  nu depaseste sub nici-o forma 2300 de lei dupa 30 de ani de armata, iar un tanar locotenet (capitan) nu sare de 2200 lei .
  Stimati colegi, cred ca ma duc sa-mi dau demisia si ma angajez la RATB.

 4. miorel says:

  da, dar daca mai pui si al 13,52-lea care tre’sa-ti intre… ajungi la nesimtire.

 5. Radu says:

  Si daca apuci pensia, devii pensionar nesimtit cu acte in regula.

 6. […] Oprea II” apărut în Academia Caţavencu din 7 aprilie. Articolul se vrea continuarea “Banii, viaţa, opera şi falsurile generalului Oprea I“, articol fără nicio legătură cu realitatea. Sperăm sincer ca numitul Oprea să nu fie […]