Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Invazie de minciuni prezidenţiale

În basme se minte de “îngheaţã apele”. În basme se minte de “crapã pietrele”. In basme se minte de “se-nmoaie …”. Nu mai ţin minte ce se-nmoaie, da’ precis se-nmoaie ceva.

În Românica, însã, e mai ceva ca-n basme! Sunt sigur cã fiecare cititor în parte poate întocmi o listã infinitã de minciuni debitate de guvernanţii români. Astãzi, voi contribui la îmbogãţirea acelor liste cu câteva pe care mi le-a semnalat un prieten pensionar militar, dupã ce a ascultat expozeul “condamnantului suprem” referitor la recalcularea pensiilor militare.

Articol complet pe www.altfel.info “Mai ceva ca-n basme”

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

8 Responses to “Invazie de minciuni prezidenţiale”

 1. mari says:

  Noi, românii, avem apetență pentru “Făt- Frumos care fură…….”, “Fata Babii care minte…..”,”Greuceanu care omoară………..”, etc, etc, etc. Păi , ce și-or fi zicând ei ( guvernanții, de!):Dacă nici noi nu încălcăm legea, atunci cine? Dacă nu acum,atunci când????????????

 2. mos teaca says:

  la focsani .
  ce cauta elevii acolo? cine i-a adus ?

 3. mos teaca says:

  si la focsani alta hora: … ” hora numai cu …..spp”

 4. mari says:

  Da, …atenție !!!!!!! cu colegii de la SPP!!!!!!!!!!! vai de noi, ce am ajuns! Oricum, bine că, la ora asta, am putu hiudui înncasă, de una singură, cât am vrut eu. Am zis-o și la miting. Si dacă vreți, eu una chiar am crezut înacest președinte. Se pare că m=-am înșelat. Cred cĂ doare mai mult decât dacă îl urma din prima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Iaca, vorbește la A3 unu de ce cadru milit5ar o fi acela care ………….. Băi, ia mai taci din gură că, deja, mă enervezi!

 5. mari says:

  Hai că, de nervi, am scris ca o agramată. De fapt, nu am decât două facultăți și stagiu incomplet…….

 6. mari says:

  i, hai, tot eu. Zice Generalul Degeratu, că de fapt eu, ….gradul…. nu sunt supărat de fapt, ci numai de drept.! Stau și mă înterb, și tu Degerat??????? Si tu, Brutus???????

 7. myky says:

  1.Atit comandorul Fratila, cit si d-na general Lupu (nume predestinat) sint niste roboti care repeta ceea ce le comanda cei de sus, fara onoare,demnitate si verticalitate militara.Ati auzit-o pe d-na general cum pronunta cuvintele pe silabe cu multe rrr-uri / ”rrrre-cal-cu-la-rrrrea pen-sii-lorrrrrr mi-li-te-rrrrrrrrrrrre ….”” PENIBILI SI LINGUSITORI… Avea dreptate duminica Presedintele Basescu atuncI cind afirma ca unii generali si colonei nu-si merita gradele… STIA EL CE STIA, SARACU’…

  2.As dori sa-i combat pe cei care-l blameaza pe presedintele Basescu despre faptul ca nu si-a respectat promisiunile din campania elecorala..DOMNILOR…. si le-a RESPECTAT ..care a fost deviza lui, pe toate afisele de campanie ?”DE CE VA E FRICA, NU SCAPATI”.. ..si romanului de ce ii este frica? de SARACIE, DE BOLI, DE SCADEREA PENSIILOR SI SALARIIOR, DE CRESTEREA PRETURILOR”… si d-l Presedinte toate acestea ni le-a adus.DECI S-A TINUT DE PROMISIUNE…

  3.Care au fost primele cuvinte ale Presedintelui, a doua zi DUPA TURUL 2? ”UN FLEAC, I-AM CIURUIT” … si intr-adevar ne-a CIURUIT pe toti militarii, bugetarii si pensionarii..Spuneam , A DOUA ZI , dupa TURUL 2, ca seara nu era Presedinte..nuuu… era altcineva…Dar pe timpul noptii d-l Baconski i-a trimis voturile imaginare din strainatate (atunci Baconsski , nici el nu era ministru , acum e… )si a cistigat alegerile. DAAA… am auzit ca au votat inclusiv marinarii OSTATICI LA PIRATII DIN SOMALIA… ca au zis, aia, PIRATII , CA DACA NU VOTEAZA II IMPUSCA… si au votat saracii, cu un MARINAR de-al lor, ca LUPU-si schimba parul, dar naravu’ ba (fara referire la d.na general ….)

  4. NUMELE DE ELENA A FOST PREDESTINAT IN ISTORIE SA ADUCA NENOROCIRI ASUPRA LUMII, PRIN INFLUENTAREA UNOR BARBATI…
  PRIMA A FOST ELENA DIN TROIA = PARIS = RAZBOIUL TROIAN
  ROMANIA A FOST BLESTEMATA SA AIBA PARTE DE 3 ELENE :
  1. ELENA LUPESCU = CAROL AL II-LEA = DICTATURA REGALA
  2.ELENA CEAUSESCU = NICOLAE CEAUSECU = DICTATURA COMUNISTA
  3. ELENA UDREA = TRAIAN BASESCU = DICTATURA PORTOCALIE

  5. Daca recalcularea bpensiilor mla salariul mediu pe economie s-a efectuat dupa legea 119/2010, cind s-au oprit banii oamenilor, acum, dupa declaratia presedintelui, in ce baza legala se revine la pensia din decembrie + restantrele din ianuarie? HARABABURA TOTALA

 8. sejc says:

  scmd se straduie sa ne reprezinte si o face bine.felicitari celor ce au obtinut plusuri.este un lucru bun care trebuie sa ne bucure chiar daca unii dintre noi am inregistrat pierderi.in final acestia vor ramane cu castiguri pe care in final le vom avea toti atata timp cat justitia va fi dreapta.privind partidele politice va voi spune niste lucruri pe care putini le stiu.intre scmd si partide exista o mare deosebire..acestea nu au atati membri pe cat pretind,cu atat mai mult membrii cotizanti.legea partidelor e incalcata flagrant.in judete le lipsesc organizatii locale pe cat pretind.fondurile lor se sprijina pe bani de la stat si donatii.sunt donatorii care presteaza la mai multe partide.partidele la putere isi numesc membrii in consiilile de administratie si in asociatia generala a actionarilor reprezentanti ai statului ,care primesc indemnizatie pe care o varsa la partid.de fapt se fura de la stat pentru partidul sau partidele la putere.asta este regula generala.sindicatul prin noi si vointa noastra membri si nemembri putem in orice moment sa terminam cu hotii din tara daca vointa populara exista.sunt multe de comentat.oricum dogaru si ceilalti merita sustinuti cu orice pret.daca nu se vand au mari perspective.sper ca nu gresesc.