Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Ipocrizie! Numele tău e Vasile Blaga !

„Daca nu îţi pasă de viaţa ta, să îţi pese de cei care trebuie să te apere !”

(citat din Vasile Blaga-B1TV, într-o conversaţie cu Ion Cristoiu, pe 21 mai 2012)

 Pe 21 mai premierul Victor Ponta a plecat într-o vizită la militarii români din Afghanistan. Dacă până acum vizitele acestea erau super-lăudate de către gazetele pro-PDL, iată că Ion Cristoiu începe să le critice şi îi oferă lui Vasile Blaga prilejul să mai arunce o piatră în ograda unui minister care-a supravieţuit mora, până acum, doar din Loialitate, faţă de Ţară. Nu faţă de Băsescu şi, în niciun caz, faţă de UNPR (îşi mai aduce cineva aminte de structura politică a UNPR din Armată?). În rest…tăcere!

continuare

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

7 Responses to “Ipocrizie! Numele tău e Vasile Blaga !”

 1. G says:

  deci asta e blog politic?? sa stim si noi…
  TB parca e seful armatei. VP ….??? E absolut necesara vizita limbricului? Parca traim o vreme de criza….

 2. Dracula says:

  @punctul G.
  Al carei armate este sef TB? Cea din care faci tu parte ?
  Iar daca esti militar, exprimarea ta ,,academica,, te trimite la sters pe jos in closete.Nu este permis sa te exprimi public in acest mod.Premierul este sustinut de Parlamentul Romaniei, parlamentari pe care i-a votat majoritatea.
  Limbric este cel pe care il vezi tu in oglinda cand te razi.

 3. G says:

  :)
  sunteti un simpatic … deosebit de cult, civilizat, extrem de echilibrat mental, bun cunoscator etc.

 4. Dracula says:

  gigi, …. miroase..chiar daca e poleit .

 5. andu says:

  g,esti bolnav psihic?
  pai nu chioru ……. a cerut practic dizolvarea armatei prin bagarea in aceasi oala a civililor cu militarilor?
  nu chioru ……. a dorit scaderea pensiilor militare pana la 500 de lei,faptul ca nu a reusit ii de vina doar incompetenta crasa de care da dovada.

 6. gigi says:

  usl-isti=comunisti pana la moarte …asta sunteti ….nu realizati dar prin natura voastra sunteti comunisti..ati trait in comunism si nu puteti gandi altfel decat comunist..a venit asta VP…viguros penis… sa va dea lumina…. tanarul vlastar comunist.. tras de ate de bunicuta si nastase….numai senili!!!!..

 7. iceparu says:

  ……..Este un gest normal si de apreciere a unor oameni care pe bune isi risca viata.Imi pare rau ,dar in ura ta prosteasca fata de usl incepi sa delirezi.Cat despre Ion Cristoiu ,asta chiar are ceva la mansarda ramand tot la nivelul celui ce era si el un sefut pe la pionieri inainte de 1990.