Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Maşini roz la Ministerul bulgar al Apărării

Noul guvern de la Sofia a descoperit, in aceasta saptamana, doua limuzine BMW roz în garajul Ministerului Apărării.

Cele doua BMW-uri erau negre la momentul achizitionarii, dar fostul ministru al Apararii, Nikolai Svinarov, care a detinut portofoliul in perioada 2001 – 2005, le-a revopsit. Afirmaţia a fost făcută de premierul Boiko Borisov, in fata presei.

“Sunt scandalizat, deoarece armata reprezinta fundamentul unui stat. Ofiterii au fost transformati in clovni in ultimii ani”, a declarat primul ministru.

“Armata este tarata intr-un scandal roz”, scrie cotidianul Trud, care a gasit si o explicatie pentru aceasta extravaganta.

Citand responsabili ministeriali, Trud spune ca masinile au fost vopsite pentru a se asorta cu culoarea rochiei fiicei ministrului, care a fost condusa la balul anual al scolii unde invata cu una dintre cele doua masini.

Fostul ministru Svinarov a dezmintit informatia, dar Trud a publicat alaturat fotografii ale rochiei si ale masinilor, pentru a putea fi comparate.

O idee de semnalat unei tinere doctorande în ştiinţă militară care vizează portofoliul Apărării de la noi. Ideea e că schimbă des rochiile … şi nu numai!

sursa: HotNews

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Maşini roz la Ministerul bulgar al Apărării”

  1. OBAMA says:

    Si ofiterii romani au fost transformati in clovni in ultimii ani. Nu de generalii de carton, care nici nu conteaza in ecuatia ministerului feminizat. Ci de fufele aduse de PNL,apoi de PDL, ca sa apropie armata de efectul Berlusconi, pardon, de cel la moda – organ autorizat de Elena Udrea. Cel putin pe vremea lui Carol al II-lea, acesta mai schimba partenerele, fie si pentru o noapte…

  2. parablue says:

    curand vom defila cu tunuri ,avioane si tancuri roz (dac-om mai avea) …!