Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Masteratul Managementul Securităţii în Societatea Contemporană la UBB

MSSC la UBB Cluj-Napoca

MSSC la UBB Cluj-Napoca

Facultatea de Istorie şi Filosofie a Universităţii Babeş-Bolyai continuă înscrierile la programul de masterat în Managementul Securităţii în Societatea Contemporană.

Acesta îşi propune pregătirea şi antrenamentul masteranzilor în managementul securităţii la începutul secolului XXI, pe baza unei riguroase metodologii de predare şi cercetare, îmbinând atât aspectele teoretice, cât şi cele practice.

De asemenea programul are ca obiectiv şi profesionalizarea studiilor de securitate în România, în vederea susţinerii profesiei de „manager şi negociator de securitate”.

 

mai mult

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Masteratul Managementul Securităţii în Societatea Contemporană la UBB”

 1. indisciplinatu says:

  Ne mor copiii si nepotii sfasiati de caini pe strada si noi “ne antrenam” in “managementul securitatii”!!??
  Hai sa vorbim discutii la UBB si sa mai papam niste banuti…asta e ideea, restu e vra-jea-la!!!

 2. Dan says:

  @indisciplinatu : sunt doua lucruri total diferite, care au nevoie de atentie, nu se exclud, nu mai fii t(z)at(z)a!

 3. Bulancea Jan says:

  Liga Internaţională Pro România, precum şi un număr apreciabil de organizaţii, fundaţii, asociaţii de drept public sau privat, autori de marcă ai spiritualităţii românilor de pretutindeni, practic zeci de milioane de persoane fizice sau juridice, condamnă instigarea de către cercurile imperialiste retardate, a unor elemente dezacsate, şovine, iredentiste şi xenofobe, dar mai ales antisemite şi antiortodoxe, prin manipularea unor nostalgici hortişti antiunanitarişti şi propovăduitori ai urii de rasă. Ori detaşarea de către SVR a unor “sportivi” militari spioni îmbrăcaţi în civil la Târgu Mureş, Covasna, Hargita, Gherla, Oradea, Timişoara, Miercurea Ciuc, Reşiţa, Sibiu, Braşov, Cluj, ( ≤ 11.750 agenţi secreţi deplin conspiraţi) cu scopul de a amorsa un conflict militar major în inima Romaniei, sub pretextul câştigării unei autonomii secuieşti prin comiterea de crime şi masacre împotriva populaţiei majoritare româneşti, este mai mult decât o declaraţie de război. Atenţionăm că decidenţii şi executanţii unor astfel de crime îndreptate împotriva umanităţii a păcii şi bunei convieţuiri paşnice dintre diferite minorităţi culturale, vor fi ţinuţi responsabili, şi mai devreme sau mai tărziu vor ajunge să cunoască pereapsa aspră a legilor îndreptate împotriva criminalilor de război. Noi ca un popor care de peste două milenii, plătim cu sânge dreptul la viaţă şi la libertate, împotrivindu-ne cotropitorilor oportunişti efemeri, nu vom tolera niciodată, ca brazdele pline de moaştele sfinte ale înaitaşilor noştri să fie maculate de neamuri migratoare târzii, perfide, insidioase şi criminale, care după ce au fost primite şi omenite cum se cuvine la noi, acum vor să ne dea afară din casă, sub ameninţarea unor masacre sau progromuri îndreptate majorităţii paşnice a bieţilor noştri compatrioţi. Nu vom tolera niciodată aceste crime şi le vom combate cu cele mai dure măsuri fie prin forţa legii sau la nevoie, prin legea forţei.
  Oameni de bine au dovedit comunităţii inteligenţei antiteroriste ale alianţei noastre că SVR instigă elemente dezaxate rasiste şi antisemite să facă următoarele crime:
  a) Organizarea taberei pentru tineretul maghiar hortist, în localitatea Joseni, în august 2013, pentru instruirea iredentistă și xenofobă a tinerilor maghiari, cetăţeni ai României, și cultivarea unei mentalităţi îndreptate împotriva intereselor statului român;
  b) Admiterea acţiunilor de propagandă iredentistă, rasistă și xenofobă, pe teritoriul românesc, ale formaţiunii Jobbik, cunoscută în lume pentru extremismul său xenofob și antisemit;
  c) Cheltuirea unor bani din bugetele administraţiei locale și judeţene Harghita, respectiv primăria Joseni și Consilul Judeţean Harghita, pentru organizarea în România a unei tabere pentru tineretul maghiar extremist, formarea unor lunetişti fractirori şi terorişti cu
  sprijinul formaţiunii Jobbik;
  d) Declaraţiile extremiste ale teroristului internaţional Gabor Voma, și ale vicepreședintelui Parlamentului European, Laszlo Tyokes, referitoare la declanşarea unui conflict cu mână armată în Ardeal pe fondul unui revizionism atavic, respectiv instituirea unui protectorat ruso-ugric asupra Transilvaniei;
  e) Lipsa de reacţie fermă și clară a liderilor U.D.M.R., partid parlamentar, faţă de astfel de manifestări ce ies din coordonatele democratice ale Uniunii Europene și care încalcă cerinţele statului de drept și Constituţia României.
  Suntem conștienţi că nu trebuie să dăm curs unor provocări care ar putea duce la escaladarea unei stări de tensiune interetnică și că e nevoie să ne comportăm civilizat și diplomatic, dar considerăm că o atitudine de veșnică toleranţă la obrăznicia unor lideri maghiari de la noi și din Ungaria instigaţi de ofiţeri de spinaj estici nu face decât să alimenteze ideea unui stat slab, lipsit de vigoare și incapabil să-și manifeste suveranitatea.
  Pe cale de consecinţă, având în vedere pericolul unui război în inima ţării, ce ar profita se pare unor imperii apuse ireversibil istoric, declarăm explicit: LĂSAŢI ARDEALUL ŞI ROMÂNII ÎN PACE, CĂ VĂ BATE DUMNEZEU! Amin!