Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Oprea: NU, Reuniunii informale a miniştrilor apărării din UE – DA, şedinţei de partid

După cum se ştie ministrul Apărării, Oprea Gabriel, nu a onorat nici de această dată Reuniunea informală a miniştrilor apărării din statele membre ale Uniunii Europene, în schimb a avut timp să participe şi să fie vocal la Conferinţa Judeţeană a UNPR Timişoara.

Bineînţeles,  conferinţa Judeţeană a UNPR Timişoara, de importanţă “epocală” pentru promovarea interesului naţional, a oferit prilejul căutat de Oprea pentru a-şi reafirma verticalitatea, seriozitatea, competenţa, dar mai ales, dragostea de ţară.

Povestea repovestită de Oprea şi de data aceasta s-a referit la lupta lui (a lui Oprea), în calitate de membru PSD şi candidat la funcţia de ministru de Interne în 2009, împotriva sitemului mafiot din PSD.

În fostul partid în care am activat am fost ales ministru al Administraţiei şi Internelor. Am câştigat această competiţie fiindcă m-au ales oamenii, fiindcă eram serios. Am luptat împotriva unor oameni puternici, gen Vanghelie, Hrebenciuc, dar am câştigat fiindcă oamenii au avut încredere în mine! Din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor mi s-a cerut să numesc în funcţii de răspundere, în funcţii pe linia siguranţei naţionale, oameni despre care instituţiile statului român şi protecţiei naţionale au spus că sunt suspecţi de crimă organizată”, a spus Oprea.

Aşa că s-a hotărât să trădeze partidul care l-a propulsat în funcţia de deputat, păstrându-şi funcţia de deputat dar zicându-şi INDEPENDENT, schimbând împreună cu alţi câţiva parlamentari “trădători” situaţia mandatelor din Parlament şi oferind astfel posibilitatea unei coaliţii ciudate să se menţină la putere.

Curat,  pentru interesul naţional!

sursa: MEDIAFAX

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Oprea: NU, Reuniunii informale a miniştrilor apărării din UE – DA, şedinţei de partid”

  1. Fostul says:

    Daca analizam discursul in contextul relatiilor lui Basescu cu Blaga, atunci putem anticipa cel putin prima miscare a “inamicului”: schimbarea scaunului apararii cu cel al MAI-ului, pregatind astfel locul altui acolit basescian, no name deocamdata…
    Ca piratul ce a furat corabia cu flota, pe care apoi a vandut-o, are multa nevoie de politie acum, renuntarea cu tam-tam la serviciile ei fiind formala, sa-l determine pe Blaga, ofertantul celui de-al doilea mandat de presedinte al Romaniei, sa isi dea demisia… sa-i faca loc “Gabitei” de pe centura Bucurestiului cea purtatoare de sifilis primordial…