Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Revoluţia de mucava!

O idee interesantă circulă timid prin societatea românească. Şi anume, aceea că scurta perioadă de democratizare a României de după 1989 ar fi trebuit să permită ţării să iasă cumva din blocajul economic în care intrase încă de pe la începutul deceniului ’90 şi să ofere, mai apoi, conducerea unui nou tip de leadership, mai apropiat gorbaciovismului instalat la Kremlin. Numai că nici poporul şi nici timpurile nu au mai avut răbdare cu scenariile închipuite pe aiurea prin Siberia sau pe la Frankfurt.

cititi mai departe…

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Revoluţia de mucava!”

  1. Altfel says:

    Adevarul este ca tocmai dorinta inconstienta, in cazul unora, intentionata, in cazul altora, de a ne intoarce in istorie a dus la rezultatul pe care il stim. Caci mersul cu curul inainte prin istorie nu poate genera decat napasta