Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

România nu a murit! România are demnitate!

foto-mediafax

Lecţia de demnitate oferită de un cetăţean român, dar de naţionalitate arabă, a trezit la viaţă conştiinţa civică a românilor.

Jigniţi prea mult de insultele unei clici care a pus mâna pe putere prin tertipuri politice de cea mai joasă speţă, românul, cel din discursurile unor scursuri politice, s-a trezit!

Deocamdată îşi strigă supărarea, dar va veni şi timpul să ceară socoteală şi să se facă dreptate!

Când vocea conştiinţei civice se aude înseamnă că suntem un POPOR şi nu o populaţie.

Dumnezeu să ajute România şi pe români!

 

Raul Dăncuţă, 13 ianuarie 2012

proteste Cluj 14 ian 2012 foto InfoMondo

 

proteste anti-prezidentiale si anti-guvernamentale Cluj 15 ianuarie 2012 foto InfoMondo


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

14 Responses to “România nu a murit! România are demnitate!”

 1. POPA IOAN says:

  Fierul trebuie batut cat e cald.Dar daca nu se va putea,noi vreo 12 milioane care avem posibilitatea de a sufla la reincalzirea lui o vom face,dar sa nu dea domnul sa-l incalzim in asa fel incat din stadiul de material solid sa-l transformam in lichid fluid,astfel sa dea domnul sa nu se intample-vom demonstra ca ROMANUL nu iarta de prea multe ori .Sugerez pdl-acilor sa-si ia talpasita,sa-si puna masti si sa se retraga in anonimat pana nu va fi prea tarziu.

 2. ion says:

  Cum poti sa spui un presedinte de stat, care te-ai autoproclamat jucator, la al doilea mandat , dupa 7ani si ceva, ca tara e plina de coruptie ????? Mai ales ca tu ai ajuns presedinte mintand romanii ca vei eradica coruptia ???? SRI si toate serviciile secrete platite din bani publici, lucreaza numai pentru tine personal, ptr ati anihila adversarii politici, ptr ai haitui ??? Sa-ti fie rusine domnule basescu !!!

 3. colonelul63 says:

  Singura solutie – ALEGERI ANTICIPATE, numai asa ne putem intoarce la democratie. Altfel, va fi din ce in ce mai rau…

 4. costel says:

  Da, suntem un POPOR si nu o populatie. Cand ne abureau din interese meschine cu minciuni sforaitoare, individul care ne este presedinte si prea-plecata lui sluga, Boc, ni se adresau cu “romani”, “romanii sa stie”, “sa inteleaga toti romanii”. Acum ni se spune “o mare parte a PUBLICULUI nu sustine reforma in sanatate”!!!
  PUBLIC ?! Sunt public cei pe care ESTI OBLIGAT sa-i reprezinti ca presedinte?! Atat poti, sa te superi pe ROMANI ca vacarul pe sat?! Vacarule !!!

 5. indisciplinatu says:

  Anonim,..anonim….

 6. Fenchea Marius-Eugen says:

  Acum sa va vad pe voi pensionarii militari, ar trebui sa fiti in multime si sa ii organizati, sa nu permiteti ca sa ii bata jandarmii si totodata sa ajutati ca demonstratiile sa nu ajunga violente – deja sunt vilente in Bucuresti, daca o sa stati cu mainile in san va meritati soarta, si nici pensia de acum micsorata nu v-o meritati!

 7. arti78 says:

  Pacat ca te cheama Andrei (daca asa te-o chema), pacat ca acest blog permite asa ceva. Tipule, daca nu esti in stare sa dai o replica potrivita, din toate punctele de vedere, treci la salubritate. Acolo se permite orice…

 8. TUKU says:

  - intrebare
  – unde este poetul Dogaru si gasca ? – inafara de a face strategia numararii banilor din cotizatii – ce fac ?
  – asteptam informatii – santem membri SCMD ! RUSINE !

 9. fagarasanu says:

  sunt membru sindicat – UNDE SUNT SINDICALISTI – LA BRASOV AM VAZUT 4-5 DIN 500 , SA VA FIE RUSINE – ASTEPTATI SA LUPTE ALTI PENTRU VOI – SAU SA INTELEG CA VA PLACE GUVERNAREA ASTA SI V-AU CRESCUT PENSIILE .
  UNDE ESTE Generalul . MANDU – FARA O NOUA REVOLUTIE NU REZOLVAM NIMIC – ASTIA SUNT PREGATITI SA FURE ALEGERILE .
  SECURISTI SUNT CU EI , SERVICIILE SUNT CU EI , STATI LINISTITI ????

 10. subofitereasa says:

  …e revolutie in toata regula! Pretutindeni sunt si fosti militari … putini, cam izolati … si nu sunt din SCMD. La Ploiesti o femeie si-a spus numele …maior (rezerva) Monica Maiorescu.

 11. psd-ista says:

  sunt din judetul prahova..lasati-ma cu monica maiorescu- e in psd de mult…e in organizatia de femei- unde e dogaru si ai lui??? sa iesim in strada..am fost la miting si eram 2- 3 rezerv-isti si atat..mi=am sunat colegi si mi=au spus ca ei nu ies..asa pe degeaba???

 12. subofitereasa says:

  … te las. N-am partid si sunt si … membra SCMD. Primit scrisoare … pensie marita. In decizie … pauza…micsorata. Nu cu mult micsorata, cu 26 lei … dar eu vreau pensie militara, marita sau micsorata nu conteaza. Femeia aia a aparut public. Nu stiu ce vrea …dar pentru mine e important. SCMD tace … dar eu nu tac, eu vreau … pensie militara. Cu ce gresesc? Barbatii SCMD unde … sunt? Sau au …alte interese?

 13. colonelul63 says:

  Daca astazi nu se intruneste Parlamentul in sesiune extraordinara pentru adoptarea unei solutii la starea de fapt, romanii au tot dreptul sa-si faca dreptate inclusiv prin mijloace violente. Numai asa pot fi inlaturati de la putere DICTATORII, solutiile democratice nefiind valabile.
  Romani treziti-va si actionati pana nu este tarziuu. Iesiti in strada si manifestati pentru libertate si pentru democratie.

 14. iceparu says:

  sunt si vor fi.