Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Sã râdem cu Stan, cu Bran şi cu M.Ap.N.

Oare chiar cred cei de la MApN ca nu-i vede nimeni?

De asearã râd întruna! Noroc cã emisiunile de televiziune în care intervin purtãtorii de cuvânt ai M.Ap.N. nu pot participa la festivalurile internaţionale ale filmelor de comedie, cã şi-ar adjudeca toate premiile.

Asearã, la un post de televiziune la care se dezbãtea problema de maxim interes cetãţenesc pentru România, acea problemã de care depinde situaţia drumurilor publice, a rezervelor de gaze pentru iarnã şi chiar şi securitatea europeanã, anume problema “locotenentului din Piaţa Universitãţii”, un purtãtor de cuvânt al M.Ap.N. a intervenit în direct şi a grãit, de bunã voie şi nesilit de nimeni, cã locotenentul a încãlcat legea 80/95 privind statutul cadrelor militare, care este lege organicã, discutatã şi aprobatã de Parlament.

Când l-am auzit, m-a apucat accesul de râs din care nu-mi mai pot reveni.

….

continuare pe www.altfel.info  

Scris de … Altfel

Marţi, 31 Ianuarie 2012

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Sã râdem cu Stan, cu Bran şi cu M.Ap.N.”

 1. Vlad Tepes says:

  Este vorba de legea organica în care militarilor li se dau niste drepturi de 15, 20 si 25% în funcţie de vechimea în serviciu? Este aceeasi lege în care militarii au dreptul la pensie de serviciu?
  Păcat că nu mai trăieşte Caragiale.
  RUŞINE ALEŞILOR NOŞTRI!

 2. Gheara says:

  ,,Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă”.
  Lege organica?!

  ,,adevarul depinde de unde te uiti”

  Privesc acum la unul ,,alu’ NICOLICEA” ,jurist…!
  Udrea ,…jurista!
  bOc,cicatelea ,profesore din dreptul constitutiei…

  Lovi-v-ar blastamul TRABANTULUI negru ! Bonus: SI NU NUMAI !

  *Nicolicea,nu mai minca …din timpul de antena !