Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Salvaţi Armata Romaniei ! – petiţie online

Pe 18 noiembrie a fost publicată o petiţie online pe site-ul PetitieOnline.ro. Destinatarii acestei petiţii sunt: Presedintele României, Guvernul României şi Parlamentul României.

Organizaţiile şi persoanele semnatare ale acestei petiţii cheamă toţi ROMÂNII să spună NU HOTĂRÂT batjocoririi tradiţiilor şi valorilor morale ale POPORULUI ROMÂN şi, în special al celui de al doilea pilon al stabilităţii statale, ARMATA.

Conţinutul petiţiei:

“Pentru bunicii nostri imbracati in haina militara care prin jertfa lor au facut ROMANIA MARE, pentru părinţii nostri care au murit în cel de al doilea Razboi Mondial, pentru fratii nostri care in conditiile vitrege ale comunismului au conservat si dus mai departe tot ce are mai sfant acest neam, pentru copiii nostri carora actuala putere le-a gasit ca singura solutie de supravietuire răspândirea in toată lumea, aceasta petitie!

Orice retinere de la semnatura inseamnă un vot pentru fortele oculte care au un singur scop : DISPARITIA ROMANIEI DE PE HARTA EUROPEI.

Semnati pentru Libertate, pentru Dreptate, şi pentru Democraţie, pentru Romania si brava ei armata!

• Semnatura tuturor este extrem de importantă.
• Dacă nu semnaţi, alţii vor decide pentru voi.
• Dacă nu semnaţi, forţele oculte vor reinstaura tirania.
• Reamintiţi-vă că până acum Armata a fost permanent sprijinul sigur la greu, că de fapt Armata este formată din taţii, soţii, fraţii cumnaţii şi nepoţii voştri.
• Semnaţi pentru restabilirea rolului Armatei in societatea Romaneasca, pentru restabilirea Adevărului Istoric despre aceasta.
• Semnaţi pentru ostenii lui Ştefan Cel Mare, Mircea Cel Batran şi ai Viteazului Mihai.
• Cercetaţi-vă conştiinţa şi semnaţi pentru tradiţiile cu care v-aţi născut.
• Semnaţi pentru ca Armata să fie tratată egal cu celelalte armate din Europa şi din NATO.
• Semnaţi pentru respectarea statutului cadrelor militare şi al sodaţilor şi gradaţilor.
• Semnaţi pentru ca asemănător celorlate Armate din Europa şi din NATO militarii să beneficieze în continuare de pensie ocupaşională.
• Spuneţi un NU hotărât arbitrariului, răului şi posibilităţii reinstaurării lui.
• Semnaţi pentru interzicerea folosirii gradelor şi însemnelor militare ca instrumente de propagandă politicianistă.
• Semnaţi pentru retragerea gradelor şi însemnelor militare acordate clientelei politice fără nici un fel de legătura cu serviciul militar.
• Viitorul este al celor care cred în Dreptate şi Democraţie, în Tradiţie si Adevăr Istoric.
• Semnaţi cu inima şi apropiaţi-vă de izvoarele adevarate, nu false ale Românismului .

Aşa să ne ajute Dumnezeu!”

sursa: PetitieOnline.ro

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

13 Responses to “Salvaţi Armata Romaniei ! – petiţie online”

 1. ion savel says:

  Este o acţiune vitala pentru viitorul ţarii şi sper să fie susţinuta de toti cei care se gândesc la el Ne întâlnim pe petiţia online.ro!

 2. veteranul says:

  ma asteptam ca pana acum toti cei activi pe site-urile despre militari si toti cei care simt intr-adevar ROMANESTE sa umple de semnaturi petitia. Se pare ca “vitejia” dispare cand trebuie sa-ti dai numele

 3. Care Armata ? Te inseli foarte amarnic! Nu se mai poate salva nimic! Sunt vremuri atat de triste, incat mi-e si rusine sa scriu cu adevarat ce sentimente ma incearca! Citeste cifrele cu sumele bugetului pentru aparare pe 2011 si proiectia pentru 2012-2015… Ce sa mai salvezi ?
  Si comandantii tac!
  “Pacientul este mort pe masa de operatie, dar medicii il opereaza in continuare!!!!”

 4. Stelian P. says:

  veteranul
  Iti inteleg bine frustrarea. Imi amintesc de “Iepoca de aur” cind inainte de sedinta de partid spuneam in soapta bancuri despre genialul conducator apoi la sedinta ne inroseam palmele si limba laudindu-l. Din pacate cei care simt ROMANESTE asa se comporta.

 5. Gourkha says:

  Semnat si dat mai departe. Cu date si nume complete. Cunoscute si de presedinte si ministrul apararii – desigur. Dar si eu le stiu pe ale lor.

  @ veteranu. Au trecut doar 3 zile. Eu am initiat candva o astfel de petitie pe alte teme: intr-o luna se adunasera peste 30 000 de semnaturi, desi in prima saptamana n-aveam decat vreo. Si am trimis-o si guvernului si CNCD si mi-a si raspuns si mi s-a dat si dreptate.

  @ Pt. Initiatorul Petitiei: la inmanarea ei ar trebui sa existe o anexa cu cereri concrete, altfel are un caracter prea general. Din punctul meu de vedere – trebuie sa insisti pe discriminarea militarilor (trebuie trimisa o copie si CNCD), care desi declarati ˝unitar˝ continua sa aiba drepturi constitutionale limitate pe care nu le au ceilalti unitari (Sectiunea 3 – Legea 80/1995: LIMITAREA DREPTULUI LA MUNCA, LA GREVA, LA APARTENENTA POLITICA, LA A DETINE FUNCTII PUBLICE, APARTENENTA LA UN SINDICAT etc. – toate afecteaza posbilitatea de a castiga venituri mai mari, a avea contributii mai mari si respectiv pensii mai mari – niciun alt unitar neavand aceste restrictii. Plus discriminarea legata de neaplicarea Codului Muncii, militarii fiind singurii cu munca nenormata si carora nu li se aplica – plata la ora, contributia la ora etc.). Bafta!

 6. veteranul says:

  Surpriza mea este in primul rand pentru SCHD, foarte vocali la TV dar inexistenti acum, in afara lui Voinea

 7. Gelu says:

  Nu ma mai mira nimic . Urmare la ceea ce fac , vor avea si rezultate pe masura . Nu imi pare rau ca acum 30 de ani am ales cariera si viata aceasta( cu bune si cu rele ) , si acum as alege la fel , dar as sta sa ma gandesc mai mult avand in vedere cum inteleg unii armata si principiile ei . Nu mai vreau saspun si sa sper nimic . ASA FAC , ASA VOR AVEA . Mai rau o sa fie pentru tara asta .

 8. Gourkha says:

  Surpriza placuta pt. mine aceasta petitie. Este semnata si de cadre in activitate, unii mi-au fost subalterni, ii recunosc, sunt foarte tineri. Sangele kaki apa nu se face! Bravo lor!

  Asta pt. ca unii politruci acrediteaza ideea ca doar rezervistii sunt nemultumiti, iar activii saliveaza de fericire. Chiar azi am discutat si cu activi, isi fac planuri cum vor arata in carje in fata batalioanelor sau sarind cu parasuta la 60 de ani, ridicandu-se vioi si trecand la ofensiva in Kandahar.

 9. Badescu C says:

  De acord cu petitia. Va propun ca ce este afisat pe http://www.sgl.ro sa punem pe masinile personale si sa si facem ce afisam.

 10. […] pe internet o aşa zisã “petiţie on-line” intitulatã “Salvaţi Armata României!”. Am primit-o de cel puţin 17 ori, din tot atâtea direcţii. Cei care o trimit îţi recomandã […]

 11. ciprian says:

  e singura valoare din statul an care mam nascut si am putut face fata confruntarilor de pana acum cu ce am avut sau cu ceia ce ne a lipsit anca pastram o traditie an europa cand vine vorba de armata anca suntem o forta mai mica dar totusi o FORTA

 12. ciprian says:

  DOAMNE OCROTESTE SOLDATII CARE LUPTA SUB AL NOSTRU STEAG …. SI MOR DEGEABA MOR PE GRATIS SI CREDEMA !! NU SUNT PUTINII!

 13. Don Corleone says:

  aoleuuuu…. ce scris?