Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Se fac paşi importanţi spre unificarea României?

by STOPS

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

14 Responses to “Se fac paşi importanţi spre unificarea României?”

 1. oblio says:

  Nu va faceti iluzii. Moldova va reveni Romaniei cand Rusia nu va mai conta.Acest lucru nu se va intampla in mileniul asta.

 2. STOPS says:

  @OBLIO
  Dacă ești un fost militar TR, colaborator cu desene satirice la BEGHEUȚĂ, dă-mi te rog adresa blogului tău pentru un WELLCOME binemeritat !

 3. Victor says:

  Vodca de 5* , generali de 4*? Concluzia? E mai tare vodca! Arde rau!

 4. STOPS says:

  @VIK-TOR
  TE CAM DAI MARE … VEZI K LA VOI ÎN OLTENIA / VIITOR JUDETZsudVest// n-aveți TĂRIE ***** (5 ȘINȘI STELI) DECKÂT DE LA MOLDOVEANKA AIA STABILITÂ LA TINI !!!!
  PAseparațieSTOPSseca!

 5. Victor says:

  sTOPs@ Mi-ai cam uitat CV-ul! Vezi ca de prin Oltenia este Costica. Eu sunt mai de pe aci de prin centru-nord! Unde tuica o faci de cate grade si cate stele verzi vrei. Mai tare decat vodca ta ruseasca. Poti face PALI INCA pasii spre unificare.
  Cat despre Moldoveanka stabilita la mine, ii dau cep azi, fete (asca)i de la COTNARI. Mai am si una grasa, tot de pe acolo! Pe aia ti-o dau tie, ca premiu de consolare la MILA pe care ai asteptat-o la POD!

 6. sTOPs says:

  @VICtor
  În loc să-mi mulțumești frumos că ț-am umflat audiența cu DESENUL ANTIMONArHIC (de o actualitate … prezidențială), mă faci POMANAGIU ??
  De data asta chiar te rog să iei în serios mesajul : O K SK -.-

 7. sTOPs says:

  #OBLIO
  Să știi că noi chiar ne unim cu MOLDOVENII !
  Pasul 2 la reîmpărțirea administrativă este — DIN 2-3 COMUME rezultă UNA !—
  Comuna mea DRIDU are comună vecină la est MOLDOVENI… care acum câțiva ani făcea parte integrantă din com. DRIDU … SIGUR REVINE pentru că dpdv ISTORIC DRIDU are veleități de LIDER … A FOST CÂNDVA CAPITALA PLASEI DRIDU !!!!!!

 8. Victor says:

  Daca nu-ţi place grasa, îţi dau o tamâioasă! Daca nici p-asta n-o vrei mai am si-o busuioacă. Daca nici pe busuioaca n-o doresti, te declar impotent!

 9. sTOPs says:

  @victor
  Hai lasă șprițurile pentru generali și doctori în miliTĂRIE … VEZI că ț-am trimis pentru blog ceva pentru SĂRBĂTOAREA DE AZI ** ZIUA DRAPELULUI !! (I-AM DESCOPERIT O NOUĂ GAURĂ …)

 10. Victor says:

  M-am conformat, am postat!

 11. sTOPs says:

  bine bine bine … ai postit cât ai postit … și brusc ai POSTAT! Apropo acest PARTICIPIU vine de la POȘTĂ adică MAILING POST?? CE ZICE DEX E LEGE !! Pare a fi un verb IT!!

 12. Victor says:

  M-am luat si eu dupa unii. In concluzie, sunt tanar!

  “Verbul a posta face parte din clasa aceea specială care pare să ne arate încotro se îndreaptă limba. Fără a lipsi din DOOM (apărea chiar şi în cel vechi), îl găsim însă în dicţionarele explicative doar cu sensurile împământenite. Înseamnă, în general, a (se) aşeza, a (se) instala, a (se) plasa într-un anumit loc, cu scopul de a supraveghea, de a urmări, de a păzi, şi are o largă utilizare în domeniul militar. Cel mai expresiv dintre toate sinonimele mi s-a părut a fi a (se) proţăpi, care este puternic conotat ironic.

  Fără nicio legătură cu aceste sensuri şi fără a fi – deocamdată – menţionat în dicţionare, însă suficient de des utilizat în vremurile acestea intens informatizate, folosim de ceva timp un alt a posta, intrat din engleză şi cu mare succes la public. Îl regăsim mai ales în vocabularul tinerilor, a căror “viaţă” în faţa calculatoarelor naşte o permanentă discuţie despre avantajele şi dezavantajele acestei ocupaţii. Obiceiul acesta al postării mi se pare născut din nevoia de a ne face cunoscută opinia şi de a provoca reacţii.”

 13. sTOPs says:

  BINE BINE BINE … POSTEAZĂ POSTEAZĂ K NICI NU ȘTII K-N FUTURE-LLBE-DREPTU DE AUTOR … apoi și STÂNGU !!

 14. stopsy says:

  Provocările ASIMETRICE
  1.KALININGRAD de tip EXTERN
  2.HARCOV de tip INTERN
  3.EUROfinanceGROUPsosietUE de tip suport COMUNITAR
  MUST BE ADDED … adică: “musai*” TRE’ ADĂUGATE LA
  CADRUL GENERAL GEO-STRATEGO-TACTIC AL ANTRENAMENTULUI DE STAT MAJOR mai sus menționat …

  *MUSAI = adv. DE ORIGINE TURKĂ SEMNIFICĂ : necesar, oblij, neapărat, cireașă pe un tort (precum recenta vizită a președintelui pentru a cristaliza PRETENIA DE VEACURI cu … POARTA !!