Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Studii de Securitate la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca

Afis admitere la Studii de Securitate nivel licenta - Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca

Vrei să înveţi de la cei mai buni? Vrei să studiezi în universităţi din Statele Unite şi Uniunea Europeană? Te pregăteşti pentru o carieră ca manager de securitate în bănci şi firme? Sau îţi doreşti să lucrezi în diplomaţie sau consultanţă politică?

Atunci programul de Studii de Securitate al Universităţii Babeş-Bolyai este cea mai bună opţiune pentru tine:

 Îţi vor preda profesori de excepţie din ţară şi strănătate, specializaţi în studii de securitate şi relaţii internaţionale, oameni-cheie din instituţiile naţionale şi internaţionale de securitate.

– Ai posibilitatea să candidezi pentru o bursă de un semestru la State University of New York.

– Vei studia: Securitate IT, Securitate economică, studii strategice, psihocriminalistică, terorism şi globalizare, metode şi tehnici operative, intelligence.

– Poţi să participi la stagii de practică la Guvernul Romaniei – Departamentul pentru Afaceri Europene, Departamentul pentru Relaţii Interetnice, Parlamentul României, bănci şi firme naţionale şi multinaţionale.

Pentru sesiunea de toamnă 2011 mai sunt disponibile 51 de locuri. Înscrierile se fac în perioada 8-16 septembrie (inclusiv sâmbătă, 10 septembrie) la Facultatea de Istorie şi Filozofie, Str. Kogălniceanu, nr. 1, etaj. 1.

Informaţii suplimentare: http://hiphi.ubbcluj.ro/admitere/licenta/calendar.html

„Managerul de securitate într-o firmă este cel care are sarcina de a gestiona toate provocările la adresa instituţiei sale. Dacă managerul general este uneori schimbat, managerul de securitate rămâne întotdeauna acolo ”

Prof. univ. dr. Adrian Ivan, directorul programului Studii de Securitate, UBB

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Studii de Securitate la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca”

  1. Dan says:

    Foarte interesanta specializarea!