Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

TEHNOCRATICĂ

By CRIV&STOPS

By CRIV&STOPS

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

5 Responses to “TEHNOCRATICĂ”

 1. huhu rez says:

  Din punct de vedere juridic, sporul pentru OMM nu este reglementat de legile pensilor militare sau pentru militari. Este prevazut in art. 11 al Legii nr.80/1995, Statutul cadrelor militare, fiind reconfirmat prin legi speciale: pentru ofiteri, Legea 573/2004, alta pentru maistri si subofiteri, Legea 574/2004, si Legea 238/1998, pentru pensionari militari, veterani, cu extindere si pentru militarii care au activat inainte de 23 August 1944.
  Se acorda doar, dupa pensionare, cadrelor militare carora li s-au conferit Ordinul Meritul Militar.Nu toate cadrele militare beneficiaza de acelasi spor ci, diferentiat, functie de clasa Ordinului.
  Sporul acordat nu face parte din cuantumul pensiei militare ci se adauga la cuantumul pensiei, in proportiile stabilite de aceleasi legi speciale, nu in legea pensiilor militare
  http://www.huhurez.com/2016/01/scoateti-si-scriptic-sporul-pentru.html

 2. Trofin says:

  Daca sunt amatori pentru utilizarea unei aplicatii EXCEL destinata calcularii / recalcularii pensiilor militare de stat , in baza legii 223/2015 modificata cu OUG 57/2015, se pot adresa la e-mail : trofin_vasile40@yahoo.com

 3. STOPS says:

  MODIFICĂRI LA ACTUALIZĂRI … REAVIZATE CU AMENDAMENTE DE DEZBĂTUT CU CELERITATE DE ȘEFII DE SINDICATE ASOCIATE LIGII INTEGRATE SISTEMULUI DEONTOLOGIC AL PROTECȚIEI IMPLICITE, CF. NORMELOR ÎN VIGOARE PUNKT. MODIFICĂRILE LA ACTUALIZĂRI REAVIZATE CU AMENDAMENTE DE DEZBĂTUT CU CELERITATE DE ȘEFII DE SINDICATE ASOCIATE VOR FI APROBATE DE MAN* DIN 24 IANUARIE 2017 (*marea adunare națională din 2016 a fost replanificată aprobării din lipsă de spumă pt. extinctoare)

 4. indisciplinatu says:

  Domnu Trofin…e complicata rau de tot aplicatie dvs…..pe bune.