Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Traiască ministrul apărării! sau “Dragi tovarăşi şi naş Floreo”

Circula pe vremuri un banc în care erau caricaturizate anumite “apucãturi”, care astãzi au cãpãtat eticheta de “conduitã” şi au trecut din bancuri în lecţii pe care ni le predau guvernanţii de azi, pe banii luaţi de la noi. Nu mai ţin minte tot bancul, dar esenţa consta în faptul cã la o anumitã primãrie se ţinea o şedinţã la care participa şi prim secretarul de la judeţ, care era şi naş al primarului din comunã. Fapt pentru care, primarul a deschis lucrãrile şedinţei cu formula “Dragi tovarãşi şi naş Floreo”.

Am început aşa pentru cã nu mai ştiu în ce registru sã abordez chestiunea pensiilor militarilor. Nu mã îngrijoreazã faptul cã destul de mulţi pensionari militari îmi tot explicã mie cã guvernul nu avea altã soluţie decât sã micşoreze pensiile, uitând sã-mi explice, apoi, dupã ce au primit noile decizii, cum de a gãsit, totuşi, guvernul, soluţii sã le mãreascã, din moment ce nu avea nici o altã soluţie decât sã le micşoreze! Nu mã îngrijoreazã nici faptul cã ei continuã sã critice sindicatul rezerviştilor şi acuma, dupã ce, tocmai datoritã acţiunilor acelui sindicat, guvernul a renunţat la o HG aberantã, care era duşmãnoasã inclusiv la adresa susţinãtorilor guvernamentali. Nu m-aş mira dacã ei ar continua sã-mi explice cât de mult se zbate pentru ei ministrul apãrãrii, chiar şi acuma dupã ce ministrul cu pricina s-a opus unor amendamente care ar fi fãcut ca noua HG referitoare la recalcularea pensiilor militare sã nu se aplice retroactiv şi sã nu afecteze oameni nevinovaţi.

continuarea pe www.altfel.info

Scris de … Altfel

Miercuri, 25 Mai 2011

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.