Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

UMOR … LA KUB

By STOPS

By STOPS

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

20 Responses to “UMOR … LA KUB”

 1. nebunul satului says:

  Am auzit de tine.Cica esti singurul om care poate sa-si ………….dupa ce iti rupi doua coaste Le e frica la astia sa nu-i inveti si pe politicieni caci atunci ce rost mai au ei

 2. ursu says:

  Cum RH-ule, te-au adus ăştia la grădina zoologică din Băneasa? Locuieşti cumva în acelaşi “apartament” cu goriloiul ăla mare şi negru? Vezi de-ţi păzeşte spatele nebunaticule. Venim cît de curînd să te vizităm, iar fiecare dintre noi îţi va da cîte-o banană.

 3. ROBERT HORVATH SUA says:

  @ si @
  Nu milogilor
  Am o vila misto aproape de Arcul de Triumf.
  Ambasada SUA mi-a garantat securitatea in timpul vizitei la Bucuresti.
  Nu pot sa nu particil la serbarea nationala prilejuita de trimitere varanului
  la bulau.
  Recunosc ca este o victorie prsonala.
  Doar blogul meu are titlul
  Intalnire cu Dan Voiculescu….la puscarie.
  Incep sa-mi pierd clientii.
  Mai am vrei trei
  Basescu, Ponta si seful SIE Melescanu.

  Pe voi va mai las. Trebuie sa fac si eu misto de cineva……..

 4. Cornel says:

  „Un preot a văzut un băieţel sărind în faţa unei uşi, încercând din răsputeri să ajungă la sonerie. Sărmanul era însă prea mic, iar soneria prea înaltă pentru el.
  De aceea, preotul s-a îndreptat către el şi a sunat în locul lui la sonerie, după care l-a privit zâmbind şi l-a întrebat:
  – Şi acum, ce facem?
  – Acum o luăm la fugă, să nu ne prindă că ne-am jucat la uşa lor!”

  P.S. Trage singur concluzia ( Dacă ai ce trebuie )

 5. Dan says:

  Trebuie sa recunosc ca e singura postare care e adevarata.

 6. nebunul satului says:

  Are dreptate procurorul basist .Nimeni nu ia dat vreo sugestie el doar a primit dosarul gata completat in plic cu tot cu prejudiciu verificat de SRI ..Sa nu ma intelegeti gresit ,Voculescu securistul merita puscarie pe viata pentru praduirea fondurilor securitatii si pentru sinuciderea fortata a lui Marin Ceausescu la Viena [l-au ”sinucis” pe Marin Ceausescu impreuna cu perciunatul Melescanu alt acoperit pentru a afla parola la conturi ,] dar acest dosar ICA e doar o facatura grosolana.pentru a scapa de Anteme .Antene [cu pacatele lor] care deranjau cumplit mafia securistilor basisti .Ar trebuii bagati in puscarie cei care au vandut activele statului [ ICA] pe gratis adica cu 100 de mii de euro Atunci ministru agriculturii era pesedistul Sarbul socrul perciunatului Naumovici Ponta zis si plagiatorul nu cel care cumpara la chilipir.adica securistul Felix .Dar pentru mafia basista exista doar epurari politice facute cu ajtorul trupelor ss [DNA] si tripla agenta Kovesy..DNA care se face ca uita de dosarele camarilei guvernatorului masa verde.

 7. sTOPs says:

  Pe prima rachetă era ștanțat MIHAIUS … bicoz … de vre-o 5 ani de cand a descoperit posibilitatea de a se face cunoscut ca mare jurnalist prin subsolul articolelor pe paginile online românești nemoderate.

 8. sTOPs says:

  … de vre-o 5 ani de cand a descoperit posibilitatea de a se face cunoscut ca mare jurnalist prin subsolul articolelor pe paginile online românești nemoderate … are postări, adică POSTEAZĂ-N PROSTIE inclusiv la moise mil blog …

 9. Karadeniz says:

  Domnule Postelnicu, RH are niste circumstante atenuante, vârsta, eșecurile vocaționale, bolile neurologice, ceva angoase de pe vremea când era anchetat de securitate și ținut zile întregi în budă etc, dar aceste clinciuri publice, făcute pe deasupra și în ograda altuia, chiar nu le înțeleg. Vârsta și înțelepciunea acumulată din experiența atâtor ani ar trebui să domolească orgoliile.

 10. sTOPs says:

  Sigur aceste rânduri vor fi deleted de dl. admin – fiind pe lângă subiectul analizat în imagine … sau aveți preocupări similare mi-haiosului meu bleujandarm !

 11. Marlon Juvet says:

  Joacă în aceeaşi ligă cu Horvath, Pitulice şi nebunul satului. De ce? Numai el şi medicii psihiatrii ştiu….

 12. sTOPs says:

  O PSIHIATRIE , 2 PSIHIATRII; … dar cum sună asta a lui Mârlon … “şi medicii psihiatrii ştiu….” SUNĂ A LIMBAJ DE SUBTOFIȚĂR !

 13. sTOPs says:

  Am zâs așe penkă dmn-lui nu 1000 (MIE) NEED TOPchair – SCAUN … LA CAP ! Scaun ventilat, cu functie de masaj pentru fata si lateral spate, functie de memorie pentru reglare ADJECTIVE LA PLURAL fata-spate, oglinzi exterioare, tetiere si centuri, sistem audio cu minim 2 difuzoare si suboofer DE SUBOOFIȚĂR, putere totala minim O.99KG/PRAZ/W, cu reglare automata a volumului in functie de zgomotul OLTENESC ambiental.

 14. Marlon Juvet says:

  Nea Stops, Aloooo, ţi-am mai spus domnule, limbajul ăsta îmbârligat cu pretenţii de subtilitate este cel mai puternic simptom al schizofreniei. Du-te domnule şi caută-te, nu mai obosi lumea pe forumuri.

 15. sTOPs says:

  Salve MJ,
  Am fost să MĂ CAUT … dar nu m-am găsit … pe acolo erau la coadă caradenis, asprgus și mihaios … dvs. n-aveți trimitere de LA medicala IV ?!

 16. asparagus says:

  Draga colonele (desi e o umilinta pentru grad; cine te-o fi facut ma pe tine colonel de parasutisti, dar daca nu ma insel ai primit gradul la trecerea in rezerva), du-te tata la control, si mai lasa-ne. Acum o tii una si buna cu mihaius vad. Macar de toate paranoile astea ale tale s-ar adeveri, ar fi bine, dar asa…

 17. Karadeniz says:

  Domnule Postelnicu v-am făcut, ca de la militar la militar, un apel la moderație, e suficient RH pentru a bulversa acest blog nu mai e nevoie și de intervențiile domniei voastre, care aveți și statutul de colaborator și autor al unor articole. Nu ați înțeles apelul meu și văd că ați confundat suspantele umorului cu suspensorul. Păcat.
  Vă doresc succes în continuare.

 18. @Karadeniz, DE CE :
  DE CRACIUN, sau DE SFANTU GHEORGHE, cum vrei …