Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Aderarea României şi Bulgariei la spaţiul Schengen va fi amânată

Ministrul ungar de interne Sandor Pinter, a cărui ţară a preluat la 1 ianuarie preşedinţia prin rotaţie a Uniunii Europene, a declarat că aderarea României şi Bulgariei la spaţiul Schengen va fi amânată faţă de data stabilită, 31 martie 2011, a indicat miercuri  agenţia germană DPA.

mai mult

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Aderarea României şi Bulgariei la spaţiul Schengen va fi amânată”

  1. CopperNick says:

    Se stia cam de mult de o alta limita, octombrie, in cel mai fericit caz.
    Unii spun ca era previzibil: avem destule probleme in tara, cream multe probleme in exterior, dpdv istoric nu am fi primii faultati ca i-am parasit pe unii aliati in RM2. Si apoi ambasadele occidentale din Bucuresti isi fac bine temele si stiu tot ce se petrece mai bine decat noi. Si cum sa nu se ingrozeasca unele cancelarii cand citesc ce scriu diplomatii lor despre Dimbovita…
    Si mai avem un dar de a calca pe bataturi……
    Cu toate astea iesirea nediplomatica a lui Baconschi m-a incalzit putin…prea priveam gales in ochii stapinilor si asteptam un semn de bunavointa.