Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Articol nerecomandat: “Şantajul din armată!”

generalul-ministru Oprea. foto Qmagazine

După cum se poate remarca din titlu, de aceasta indicatie ar trebui să ţină cont şi cititorii lui InfoMondo militar. Despre ce este vorba? Navigând prin mediul virtual, am dat peste un articol semnat de Petrică Toma în “Q magazine”, editia electronică. Intitulat “Şantajul din armată!”, autorul – ca si cum ar fi fost invidios pe avansările în grad şi pe acordarea de trese în stânga-şi-n-dreapta de către ministru-general Oprea, afirmă: “Epoletul este arma favorită a lui Gabriel Oprea. Aceeaşi armă – avansările în grad ale obedienţilor politici”.

Citind aceste afirmaţii am fost convinsă că autorul nu a priceput nici până în ziua de azi mesajele pe care Oprea le transmite ori de câte ori poate şi are ocazia: Peste tot si toate primeaza interesul naţional, ţărişoara, şi mai presus, oamenii din Armată! Şi neapărat, credinţa în neam şi în Dumnezeu! Dacă totuşi nu veţi ţine cont de indicaţia din titlu, puteţi accesa linkul următor: www.qmagazine.ro

S.B.

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

7 Responses to “Articol nerecomandat: “Şantajul din armată!””

 1. Marlon Juvet says:

  Trecând peste trecutul şi prezentul mai mult decât nebuloase ale fecioarei de la conducerea Q-Magazine şi jocurile pe care le face aceasta (io unu’ sunt suficient de mare ca să-mi aduc aminte de Vettovaglia şi, după cum umblă vorba, din anumite stabilimente nu se iese decât cu picioarele înainte…) trebuie să recunosc că articolul este impecabil.

 2. fmlogistic says:

  Pai ce altceva poate sa faca generalul de carton? Stie el ce-seamna teatru de razboi? Stie el ce-nseamna perioada de pregatire anterioara plecarii in teatru? NU! E l stie doar sa mulga banii ministerului in favoarea unpr-ului.
  A emis numai ordine aberante si si-a batut joc de activi. Cei de la CMJ-uri lucreaza si acum in 3 sau 4 schimburi, din ordinul ministrului pt a raspunde la timp adreselor si contestatiilor la deciziile de revizuire a pensiilor. Halal ministru. Dar va veni si vremea lui. Si nu e prea departe!

 3. SHAHAB KARRAR says:

  Mr.Marlon JUVET,
  Sa inteleg ca sunteti putin invidios pe Vettovaglia??????
  Nu de alta ,dar ati facut asa o incursiune prin trecutul amoros al domnisoarei,ca se simtea o usoara umbra de invidie!!!!!! Cred ca ,vroiati sa ne amintim noi!!!! Da,da,aveti o scuza!!!!!!
  Daca dumneaei,punea ochiul si imaginea pe dvs?????? ii dadeati cu flit??????

 4. mmi says:

  Deci faptul ca tov. Ontanu are muulte stele mari de general este pentru ca a contribuit la desfiintarea unor UM, nu? halal interes national. Voi vorbiti serios sau este o parodie!!!???

 5. autorul says:

  Hai ca pe asta nu ati mai auzit-o ! Ministrul Oprea face ‘can-can” cu madam Boagiu….http://www.qmagazine.ro/articole/8372/ministrul-oprea-il-avanseaza-pe-tatal-ancai-boagiu.html

 6. sange_kaki says:

  Indiferent de grad si functie personalul M.Ap. care a aplicat gresit legea privind recalcularea pensiilor militare trebuie sa paraseasca institutia. ma gandesc la cei din comisiile de contestatii si directia financiar contabila. Este necesar sa suporte toate cheltuielile de judecata, atat in procesele civile din tara cat si cele internationale. acelasi lucru este valabil si pentru personalul civil, indiferent de functie.

 7. imarin says:

  au aplicat gresit legea ? tu gandesti cand scrii asta ? legea a fost aplicata corect, in litera ei.cine a facut legea trebuie certat.si schimbat …… la viitoarele alegeri. pana atunci …CIOCU MIC !!!!!!!!