Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Câinii râioşi muşcã rãu

Mi-a parvenit pe net textul noii Ordonanţe cu privire la recalcularea pensiilor militare. Nu am avut rãbdare sã o citesc. Vorba aia, nu o citesc nici ãia care o aplicã, ci doar executã ordinele, aşa cã de ce aş mai citi-o eu!? Cã, dacã n-ar fi aşa cum am zis, nu ar fi ajuns executacii lu’ peşte sã-mi spunã cã mi-au recalculat pensia în baza unei legi, şi de fapt, mi-au recalculat-o încãlcând chiar acea lege. Ei doar au executat nişte ordine, date de cel care “se zbate” pentru binele nostru. Probabil, el are în vedere faptul cã se zbate … din pleoape, dar unii nu au înţeles semnificaţia realã a acestui “se zbate”.

Totuşi, mi-a atras atenţia ceva din aceastã nouã Ordonanţã.

Continuarea pe www.altfel.info

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Câinii râioşi muşcã rãu”

  1. SEJC says:

    si dai,si dai,ca asa munceau acum 10 ani ,dintarul murg,visan,nicolicea,popoviciu,titel ,frumoasa pora.ca bine zici nene.caini si catele raioase cat traiesc.

  2. robert says:

    Nu mai comparați cățeii, chiar turbați, cu imbecilii mai sus menționați: o să ne amendeze Protecția Animalelor pentru insultă. Ideea este că, în momentul de față, în România se încearcă aplicarea a diferite scenarii, unul mai macabru decât altul: care va prinde va deveni, probabil, “firul roșu conducător” al politicii viitoare. Ideea este că nu trebuie să ne lăsăm prostiți de ceea ce se încearcă: arestări televizate ( de parcă am fi într-un film polițist prost), culpabilizarea – mai nou – a liderilor sindicali prea vocali – etc. totul pentru o spoială de emocrație și de preocupare pentru binele nației. Halal să le fie!