Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Cartierul General al ISAF din Kabul – atacat de insurgenţi afgani

Cartierul General al Forţei Internaţionale de Asistenţă pentru Securitate (ISAF) din Kabul a fost atacat de insurgenţi afgani, anunţă o sursă militară occidentală, citată de MEDIAFAX.

“Cartierul General al ISAF este atacat în acest moment”, a declarat o sursă militară occidentală, sub protecţia anonimatului.

Insurgenţii talibani afgani au revendicat atacurile armate, afirmând că sunt vizate sediile serviciilor de informaţii afgane şi străine.

“Am declanşat un atac sinucigaş masiv vizând sediile serviciilor de informaţii străine şi afgane”, a declarat Zabiullah Mujahid, purtătorul de cuvânt al talibanilor.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.