Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

De la STOPS, despre fotografiatul unor obiective

DrakulaCASTLE

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

5 Responses to “De la STOPS, despre fotografiatul unor obiective”

 1. STOPS says:

  pe http://stopsy-romania
  vizionați FELICITAREA cu brand STOPS pentru
  AAFR de Ziua Artei Fotografice 11 Ianuarie către artiști & Fans

 2. indisciplinatu says:

  Au pus laba pe castel cei de la MapN,…si urmeaza “privatizarea”..marca oprea-udrea,..ati vazut “frunza” parashutei pe anunt ??
  Acum trei ani la ziua portilor deschise au venit aproape 1800 de oameni care au vizitat castelul, cu copii, bunici, catel si purcel,..a fost o chestie organizata de Oficiul National pentru Cultul Eroilor, trecut acum in subordinea MApnului,…cu tot cu sediu…consultati pagina…poate la arhiva evenimentelor din 2008 si 2009 veti gasi cele relatate… http://www.once.ro/castelul_tepes.php

 3. indisciplinatu says:

  Fiind de interes,..turistic…cineva, ghiciti cine, vrea sa puna laba pe aceasta bijuterie arhitectonica din centrul orasului!!!
  Cred ca acest castel trebuie redat bucurestenilor,..domnu’ Oprescu se aude bre??

 4. indisciplinatu says:

  Nu ma mai cenzurati ca imi asum pana la ultima virgula ceea ce spun si mai ales cred cu tarie…

 5. indisciplinatu says:

  http://www.once.ro/castelul_tepes.php..consultati arhiva evenimentelor in anul 2009…17 mai…ca o ironie, in aceeasi zi, bucurestenii au luat cu asalt Cotroceniul sa-l vada in carne si oase pe dl presedinte, reales tot in 2009.