Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Eveniment la Agenţia de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare şi Academia Tehnică Militară

Ministrul Apărării naţionale, Corneliu Dobriţoiu, şi secretarul de stat pentru armamente, Floarea Şerban, participă pe 16 iulie la prezentarea unor realizări ale activităţii de cercetare ştiinţifică desfăşurate la Agenţia de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare şi Academia Tehnică Militară.

Evenimentul se desfăşoară la sediul Agenţiei de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare şi se înscrie în linia preocupărilor Ministerului Apărării Naţionale privind valorificarea rezultatelor activităţii de cercetare-dezvoltare în sprijinul programelor majore de înzestrare ale Ministerului Apărării Naţionale, precum şi consolidării legăturilor de colaborare cu mediul industrial autohton.

La activitate sunt invitaţi reprezentanţi ai industriei de apărare şi ai structurilor beneficiare din cadrul Sistemului naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

Produsele prezentate sunt realizate în urma cerinţelor beneficiarilor din structurile Ministerului Apărării Naţionale, fiind în prezent omologate în cea mai mare parte.

Prin urmare, ele vor putea fi realizate în producţie de serie de către entităţi ale industriei de apărare.

Sursa: comunicat MApN

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.