Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Franţa are temeri privind prelungirea conflictului din Libia

Gérard Longuet ministrul francez al Apararii foto wikipedia

Aflat într-o vizită în Afganistan, ministrul francez al Apărării, Gérard Longuet, a declarat că există riscul că războiul din Libia “să dureze” mult timp.

“As spune că există un risc cert ca acest război să dureze, în condiţiile în care atât Gaddafi, cât şi Libia sunt imprevizibili”, a afirmat oficialul francez. “Da, e lung si complicat. Si tocmai pentru ca e complicat, e lung”, a adaugat el.

Longuet a recunoscut că “Problema este ca ne lipsesc informatii concrete despre obiectivele libiene de la sol”, subliniind ca o operatiune aeriana fara informatii de la sol reprezinta “o slabiciune”.

Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al NATO, declara, intr-un interviu publicat joi de Spiegel, ca “Nu exista o solutie

sursa: HotNews

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.