Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Generalul Hans-Werner Fritz, comandantul ISAF din nordul Afganistanului, despre situaţia de securitate din regiune

Noul comandant al trupelor ISAF staţionate în nordul Afganistanului, generalul Hans-Werner Fritz, apreciază că “situaţia securităţii din regiune este tot mai critică”.

Într-un interviu acordat ziarului “Welt am Sonntag”, preluat de Deutsche Welle, generalul a explicat că în ultimele luni, situaţia nu numai că “nu s-a ameliorat, ci s-a agravat chiar”.

El s-a arătat totuşi optimist cu privire la posibilitatea de a se obţine progrese în viitor pe calea pacificării regiunii.

Generalul  Hans-Werner Fritz a preluat la mijlocul lunii iulie comanda  celor 10.000 de militari din 16 ţări, dislocaţi în nordul Afganistanului.

Sursa: Deutsche Welle

Sursa: Deutsche Welle

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Generalul Hans-Werner Fritz, comandantul ISAF din nordul Afganistanului, despre situaţia de securitate din regiune”

  1. micutzul says:

    @ REDACTIA

    CHIAR NICI UN ARTICOL DESPRE 23 AUGUST ? ESTE TOTUSI O ZI DEOSEBITA IN ISTORIA ROMANIEI SI CRED CA MERITA SA NU FIE UITATA, CHIAR DACA PARERILE NOASTRE SUNT IMPARTITE.