Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Mesajul Ministrului Apărării către elevii instituţiilor de învăţământ militar

elevi ai colegiului militar Alba-Iulia. foto informatiazilei

Cu ocazia deschiderii anului şcolar, Corneliu Dobriţoiu, le-a transmis elevilor colegiilor militare liceale şi ai şcolilor militare de maiştri şi subofiţeri din cadrul Ministerului Apărării Naţionale că “momentul începerii unui nou an şcolar reprezintă un timp al speranţei, al ambiţiei, un timp al angajamentelor”.Aceasta, potrivit unui comunicat de presă al MApN.

Ministrul le-a urat succes în mod deosebit “bobocilor”, care au început astăzi şcoala şi i-a îndemnat “să fie mândri că vor fi elevi ai unor instituţii de învăţământ care au dat naţiunii atât de mulţi lideri de valoare, nu doar militari ci şi în domeniul ştiinţelor, culturii, oameni cunoscuţi şi respectaţi, nu doar în ţară ci şi în străinătate”.

“Dragi elevi, drumul pe care vi l-aţi asumat nu este deloc uşor, dar, ca absolvent de liceu militar, vă pot spune că vă aşteaptă şi multe satisfacţii. Beneficiaţi, în primul rând de profesori minunaţi, dascăli cu vocaţie pedagogică, profesionişti adevăraţi pentru care vorbesc de la sine rezultatele remarcabile obţinute de elevii noştri la competiţiile şcolare, la examenele maturităţii sau în instituţiile superioare de învăţământ. Aveţi, de asemenea, la dispoziţie o bază didactică valoroasă, condiţii de trai decente şi, nu în ultimul rând, comandanţi redutabili ce vă vor îndruma paşii. La rândul nostru, avem mari aşteptări de la dumneavoastră şi sunt sigur că nu ne vor fi înşelate”, se arată în încheierea mesajului ministrului Dobriţoiu.

Sursa: comunicat de presă al MApN

 

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

5 Responses to “Mesajul Ministrului Apărării către elevii instituţiilor de învăţământ militar”

 1. dodo says:

  era bine sa le stransmita si faptul ca acesti tineri ,daca guvernarea actuala continua tot asa ,NU au garantia ca vor avea un loc de manca la terminarea scoli,ci totul va depinde de cu totul alte prioritati politice !

 2. Liviu says:

  Mai dodo, mai treci un piculet pe la scoala, nu de alta, dar am citit de doua ori ca sa inteleg ce ai vrut sa spui…

 3. vasile says:

  SEMNATI SI PROMOVATI PETITIA “Stop discriminării militarilor români!”
  SEMNATI SI PROMOVATI PETITIA
  “Stop discriminării militarilor români! Stop persecuţiei politice şi încălcării drepturilor fundamentale ale omului în România!”.
  Click AICI http://www.petitieonline.ro/petitie/49500146 si urmati pasii!

 4. dodo says:

  Lasa LIVIU, nu te mai ingrijora de scoala mea ,mai bine ai casca ochii la ce se intampla cu bietii absolventi sub aceasta guvernare populista.
  Mai bine uita-te la bac-ul profesional,populism pentru prostimea dornica de diplome fara valoare:mai este undeva in lume asa ceva ?!!!
  Mai bine uita-te la misto-ul zilnic al guvernantilor la adevaratele probleme ale tarii,toate se reduc la ,,jos basescu,, si ,,jos europa,, ,IAR in discursuri toti sunt demagogi .
  Trecem prin vremuri regretabile,iar unii ca tine habar nu au ce zic si ce fac ,sunt condusi de la A3 de un nemernic fara scrupule.

 5. anonim says:

  Mai vasile, de ce nu faci reclama petitiei pe site-ul vostru al scmd? Nu-ti da voie seful suprem- marele politruc “dizident urmarit de CI? Ati devenit penibili repetand peste tot numai si numai aberatii propagandistice lipsite total de un continut real.