Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Protocol de colaborare dintre FA ale României şi cele ale R. Moldova

Guvernul Republicii Moldova va ratifica în şedinţa programată protocolul de colaborare dintre Forţele Aeriene ale României şi ale Republicii Moldova.
Ministrul Apărării, Vitalie Marinuţă şi omologul său român, Gabriel Oprea, au semnat la Bucureşti, pe 29 martie, protocolul dintre cele două ministere.

Documentul prevede informarea reciprocă despre zborurile aeronavelor militare în spaţiul aerian din apropierea frontierei dintre cele două state, schimbul de date radar cu privire la situaţia aeriană, acordarea reciprocă de ajutor echipajelor aeronavelor militare aflate în pericol, precum şi participarea la activităţi comune.

Sursa: RADOR

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.