Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Reuniunea Comitetului Militar al UE

Pe 20 mai, generalul-locotenent, Ştefan Dănilă, şeful Statului Major General, participă la Reuniunea Comitetului Militar al Uniunii Europene.
În zilele de 21 şi 22 mai, Şeful SMG va participa la lucrările Comitetului Militar al NATO, în formatul şefilor apărării. Ambele reuniuni vor avea loc la Bruxelles.

“Pe parcursul celor două evenimente, şeful Statului Major General va lua parte la sesiunile de lucru în care vor fi analizate misiunile şi operaţiile NATO şi UE, programul cuprinzând şi întâlniri bilaterale”, potriivit unui comunicat al MApN.

Sursa: comunicat al MApN

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

5 Responses to “Reuniunea Comitetului Militar al UE”

 1. nebunul satului says:

  Pierdere de vreme .UE nu are o armata si fiecare e pe cont propriu in cadrul uniunii sau in cadrul NATO…NATO care intervine doar pentru tarile mari din vest si cam atat…

 2. nebunul satului says:

  Armata UE e sublima ,imteresanta ,extraordinare dar are o mica hiba.Lipseste cu desavarsire.Fiecare tara are propria armata Cat despre Joe Biden care a venit cu promisiuni la romani si cu margele colorate [in loc de investitii si vize] ca la indieni ”pe care ii respectau” tot respectul .Cu tara noastra are un parteneriat,si “obligatia sacra” a unui ocupant “superior”, pentru Clarki ,Exxonuri,Chevronuri si si diferiti Gitensteini. Datoria sacra de a ne apara pamantul,teritoriul si fiinta nu poate fi smulsa de USA Romaniei ,nu suntem ca indienii de pus in rezervatii si sa ne otraveasca apele ! Amenintarea lacomei Rusii pornind de la Crimeeia si Ucranina este datorata tot reptilelor politice si corporatiste, ce isi regleaza conturile pe seama “securitatii” nationale a tarilor membre NATO. Sa spuna Joe , Bil ,George si alti trepadusi ai marilor corporatii ce sfat gratuit au dat tarii noastrei.Ei sustin imperiul bancaro -financiar ce a indatorat guvernele lumii prin FMI si BM si unelete din interior ce au tradat sistemele nationale gen Isarescu Mugur. Pt.USA, Romania a fost un mic dejun, dar daca aceasta soparla vine sa sustina acord de schimb, corporatiile criminale contra mediului de aici si de pretutindeni, crede ca este suficient sa organizeze o vizita festiva si sa vorbeasca de “sacru” uneltind cu guvernul, cu Basescu cu care au uneltit fara ca opinia publica si parlamentul sa cunoasca sau sa admita planurile lor.Au umplut ,fratii acestui slugoi pamantul tarii de sonde ,pe Ponta primindu-l prin anticamere si unghere la o cafea vreun *editat* din Dep de Stat ! Americanii sa stea acasa si sa munceasca si sa nu le mai dea de la tiparnita dolari fara vreo acoperire,pt.militarismul paranoic . Sa nu mai oblige tarile prin forta sa incheie ii”si fel de fel, sa-si foloseasca ca Biden ,Bush,Clinton ,Obama si toti manechinii presedinti americani ar fi facut ceva pt. poporul lor, nu ar fi guvernul USA dator vandut ,falimentar.La fel este in Canada etc.Atunci ce “obligatie sacra” are acest corb , fata de poporul roman ? Afara,Chevron si gazele de sist din Romania!

 3. intreg la minte says:

  eu cred ca esti prostu’ satului,ca daca erai nebun nu te bagai unde nu te pricepi !

 4. nebunul satului says:

  Fii bun cu mine si lumineaza-ma si pe mine prostul satului si nebun pe deasupra.Unde greseste saracul nebun ?Ai vreun argument in afara de ”esti prostu’ satului,ca daca erai nebun nu te bagai unde nu te pricepi” ..

 5. nebunul satului says:

  Am incercat sa-ti explic dar am fosst cenzurat,