Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Schimbarile in functii continua la MApN

generalul locotenent Dan Ghica foto SMFT

Nu ştim care este scopul real al sarabandei de noi numiri în funcţii la MApN, cert este că acestea par a viza mai mult lupta pentru controlul instituţiei decât creşterea performanţei manageriale.

Pe aceste coordonate şeful SMFT, generalul locotenent Dan Ghica a fost numit locţiitor al şefului Statului Major General. În locul lui, la comanda Statului Major al Forţelor Terestre a fost adus generalul de brigadă Ariton

generalul de brigada Ariton Ionita foto www.adevarul.ro

Ioniţă, care a ocupat funcţia de comandant al Brigăzii 10 Geniu “Dunărea de jos”.

Interesant este că Ghica va avea la SMG un şef mai mic în grad decat el, în aceeaşi situaţie aflându-se şi noul şef al SMFT.

sursa: Ziua Veche

Etichete: , , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

5 Responses to “Schimbarile in functii continua la MApN”

 1. CopperNick says:

  Acest domn Ariton seamana putin cu Ariton de la economie?

 2. parablue says:

  Salut aceasta numire, neavand niciun motiv să nu cred ca va fi acelasi Ariton pe care l-am cunoscut in liceul militar ! Mare valoare acest tip !Cel putin moral ! Sincer ii urez bafta !
  manasia

 3. mosu says:

  multa bafta domnului ariton in noua functie.

 4. ion says:

  Genistii sunt pe val. Uraaaaaa!

 5. CopperNick says:

  Am vazut ca aviatorii il apreciaza pe seful SMG iar colegii si cunoscutii pe noul sef al SMFT. Sa fi inceput cu adevarat era profesionistilor?