Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Se deschide BSDA 2012

BSDA 2012. foto bsda

Deschiderea oficială a Expoziţiei Internaţionale dedicate Industriei Aeronautice, Apărării, Securităţii Naţionale şi Securităţii Private – BSDA 2012 are loc miercuri, 16 mai, începând cu ora 10.00, la Complexul expoziţional ROMAERO, potrivit unui comunicat MAPN.

Ediţia din acest an se desfăşoară în perioada 16-18 mai şi va reuni peste 180 de firme din 20 de ţări.
“MApN participă cu zece standuri proprii, aparţinând: Departamentului pentru armamente, Statului Major al Forţelor Terestre, Statului Major al Forţelor  Navale, Statului Major al Forţelor Aeriene, Agenţiei de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare, Direcţiei Topografice, Academiei Tehnice Militare, Editurii Militare”.

BSDA 2012 are drept scop identificarea oportunităţilor şi găsirea soluţiilor de cooperare atât în ceea ce priveşte producţia, cât şi în domeniul afacerilor. Aceasta, pentru a contribui la promovarea, pe plan internaţional, a industriei de apărare din România.
Se urmăreşte, totodată, o mai mare deschidere a industriei de apărare către piaţa internaţională, prin potenţiale colaborări cu firme de prestigiu şi producători consacraţi în domeniu, pentru realizarea compatibilităţii şi interoperabilităţii tehnicii şi echipamentelor.

 

Sursa: comunicat MAPN, comunicat BSDA

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.