Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Rusia se implică în eliberarea oraşului Alep

Fortele aeriene ruse si armata siriana pregatesc o operatiune comuna de eliberare a orasului Alep (nordul Siriei) . Declaratia  apartine premierului sirian, Wael al-Halaki.
“Noi, alături de partenerii nostri ruşi, ne pregătim pentru o operaţiune de eliberare a Alepului si dorim să anihilăm toate grupările armate ilegale care nu iau parte la acordul de încetare a focului sau care l-au încălcat”, a declarat Al-Halaki, citat de agentiaReuters,  TASS si preluat de AGERPRES.

Pe de altă parte, Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a anunţat că cel puţin 19 membri ai frontului Al-Nosra, aripa siriana a retelei teroriste Al Qaida, si grupari rebele aliate, precum si 16 combatanti pro-regim au fost ucisi în ultimele 24 de ore în cursul luptelor din jurul Alepului.

“Lupte violente au izbucnit după miezul noptii pe mai multe fronturi în sudul provinciei Alep”, a relatat OSDO, care deţine o vasta reţea de informatori pe teritoriul Siriei.

Sursa: www.reuters, Agerpres

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.