Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Siria: Armata siriană declară 72 de ore de armistiţiu

armata siriana. foto realitatea

armata siriana. foto realitatea

Armata siriană a declarat încetarea focului pentru 72 de ore pe întreg teritoriul sirian, potrivit unei surse militare citate de Reuters.
Comandamentul militar a dat un comunicat în care se specifică următoarele:

“Un acord de încetare a focului va fi pus în aplicare pe întregul teritoriu al Republicii Arabe Siriene pentru o perioadă de 72 de ore de la 6 Iulie ora 1 a.m. până la 8 Iulie ora 24:00.

Armistiţiul acoperă cele trei zile Eid al-Fitr sărbătoarea celebrată de musulmani pentru a marca sfârşitul postului de Ramadan. Nu au existat reacţii faţă de această decizie.

O încetare a focului intermediată de terţi, în luna februarie, pentru a facilita iniţierea de discuţii menite să pună capăt celor cinci ani de război civil a fost fără succes.

Sursa: REUTERS

Zinca Răzvan-Petru

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.