Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

SUA îşi retrag în totalitate trupele din Irak

Preşedintele american Barack Obama a declarat că Statele Unite îşi vor respecta promisiunea de a-şi retrage în totalitate trupele din Irak. Acest lucru urmează să fie realizat până la sfârşitul acestui an, transmite Reuters, preluat de Hotnews.

“Aşa cum am promis, restul militarilor americani prezenţi în Irak se vor întoarce acasă până la sfârşitul anului.După aproape nouă ani, războiul Americii în Irak se va încheia”, a spus Obama reporterilor.

Preşedintele american a făcut aceste declaraţii după o videoconferinţă avută cu premierul irakian Nuri al-Maliki, în care i-a adus la cunoştinţă această decizie.

Sursa: Hotnews

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “SUA îşi retrag în totalitate trupele din Irak”

 1. JVEK G. says:

  S vezi distractie dupa !! Sa vezi democratie….. ar fii bine ca cei care mai pierd vremea pe acolo s-o stearga inainte de a pleca americanii!!!

 2. micutzul says:

  Am vorbit aseara cu cineva de la Baraka Alba si mi/a spus ca militarii merg de sarbatori acasa sa faca baie, sa/si pupe nevestele si pe unii din copii dupa care urmeaza o noua partida de dislocari militare. Cica se pun si pariuri…Libia, Siria , Iran…. Asta ca sa nu schimbe clima si dialectul. Conteaza mult cine ajunge El Presidente la Paris.
  Apropo cica generalii rusi cam fac misto de scutul antiracheta. Stiu ei ceva ce nu stim noi ?
  Voi , din redactie poate stiti mai multe. Luminati !

 3. Don Corleone says:

  @micutzul
  sunt convins ca stiu!(generalii)
  noi putem doar intui